Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Marian Vlada speră să-şi ia revanşa în faţa Universităţii Craiova, în sezonul următor al Ligii I

Marian Vlada speră să-şi ia revanşa în faţa Universităţii Craiova, în sezonul următor al Ligii I

Cupa României

Comentarii

Marian Vlada, atacantul lui CS Afumaţi, a analizat înfrângerea suferită de CS Afumaţi în faţa celor de la Universitatea Craiova, acosr 3-2, în optimile de finală ale Cupei României.

”Nu ştiu dacă ne-a lipsit ceva. Noi am jucat aşa cum facem la fiecare meci de Liga a 2-a, însă azi s-a văzut că Universitatea Craiova e o echipă mai experimentată să zicem decât noi.

Mă bucur că am marcat până la urmă împotriva unei echipe bune că nu se compara cu golurile din Liga a 2-a.

Nu neapărat pregătirea fizică. Eu zic că am stat foarte bine. Însă experienţa lor, au multe meciuri de Liga I. Ei sunt una dintre primele din liga 1, noi una din primele din Liga secundă şi să sperăm că o să ne intâlnim şi într-un meci de campionat cu ei cine ştie poate la anul”, a declarat Marian Vlada la Telekom Sport.

Despre galerie: ”Sunt oameni care ne susţin la fiecare meci în Afumaţi, însă în seara asta s-au auto depăşit. A fost un spectacol şi în tribune şi în teren, cred.

Rămânem cu bucuria jocului. Nouă ne dă speanţe foarte mari, jocul prestat azi împotriva Craiovei care e după părerea mea una din cele mai bune echipe şi ne gândim că dacă vom presta acelaşi joc şi în Liga II n-avem cum să nu prindem măcar locul 3 de baraj.”

Afla mai multe despre: cupa romanieimarian vlada,  

viewscnt
Articole similare