Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Marius Niculae a găsit un motiv pentru care rivalii râd de Dinamo! "Suflarea dinamovistă a rămas singura fără asta"

Marius Niculae a găsit un motiv pentru care rivalii râd de Dinamo! "Suflarea dinamovistă a rămas singura fără asta"
Comentarii

Angajatul CS Dinamo, Marius Niculae, fostul atacant al echipei de fotbal din Liga 1, a comentat situaţia echipei, care încearcă să se salveze de retrogradare.

Marius Niculae, despre noul stadion al lui Dinamo şi salvarea de la retrogradare

Dinamoviştii fac eforturi pentru a avea un nou stadion, unul modern care să aducă un plus clubului. Administratorul special Iuliu Mureşan a dezvăluit că deja a căutat variante de disputare a meciurilor de acasă, pentru momentul în care va începe demolarea arenei vechi. 

Inclusiv Marius Niculae a vorbit despre necesitatea unui nou stadion. De asemenea, fostul fotbalist a tras concluzia în privinţa situaţiei din clasament. 

"Sperăm cu toţii cât mai curând, pentru că suflarea dinamovistă a rămas singura fără un stadion nou, ne uităm la rivali şi aceştia râd de noi. 

Eu zic că uşor, uşor lucrurile vor intra în normalitate, pentru că Dinamo acum are o echipa foarte bună şi cu aceşti jucători de la Mediaş, care ridică puţin nivelul. Şi eu cred că Dinamo se va salva anul acesta.

Nu ne bucurăm de răul altuia, dar Dinamo profită că asta  fost sigură şansă. Nimeni nu se aştepta la aşa ceva", a declarat fostul atacant al lui Dinamo Bucureşti. 

Înaintea intrării în play-out, Gaz Metan e ultima în clasament, cu 10 puncte, Academica Clinceni e penultima, cu 14 puncte, Dinamo e pe 14, cu 17 puncte, iar CS Mioveni e pe 13, cu 29 de puncte. 

Marius Niculae a comentat şi numirea lui Adrian Mutu pe banca Rapidului. 

"El şi-a asumat acest lucru. Ştie suporterii Rapidului care nu uită trecutul dinamovist. Dar el speră să aibă rezultate bune şi atunci cu siguranţă vor uita, pentru că la Rapid ultimele dou titluri pe care le-au câştigat aceştia au fost cu doi dinamovişti, Mircea Lucescu şi Mircea Rednic. Aşa că eu zic că pentru ei e un lucru bun să aducă un fost dinamoviost, pentru că au istoric", a mai spus dinamovistul. 

Afla mai multe despre: marius niculaedinamostadion dinamo 

viewscnt
Articole similare