Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Marius Niculae l-a pus la punct pe Tavi Popescu, după răbufnirea la adresa lui Pancu: ”Trebuie să demonstrezi pe teren, nu să dai declaraţii!”

Marius Niculae l-a pus la punct pe Tavi Popescu, după răbufnirea la adresa lui Pancu: ”Trebuie să demonstrezi pe teren, nu să dai declaraţii!”
Comentarii

Marius Niculae (42 ani), fost internaţional român, l-a pus la punct pe Octavian Popescu.

Imediat după FCSB - Universitatea Craiova, scor 3-0, Octavian Popescu s-a declarat nemulţumit de faptul că n-a fost convocat de Daniel Pancu la naţionala U21, pentru meciul cu Albania, din calificările pentru EURO 2025. 

Declaraţiile jucătorului au stârnit diverse discuţii, iar mulţi oameni de fotbal l-au pus la zid pe jucătorul de la FCSB. 

Nici Marius Niculae nu este de acord cu atitudinea pe care a avut-o Octavian Popescu şi l-a criticat dur. Fostul atacant este de părere că fotbalistul FCSB trebuie să demonstreze prin intermediul prestaţiilor sale că merită să fie convocat.

”Şi jucătorul şi-a dat seama că a greşit. Nu are nevoie de astfel de declaraţii. Selecţia s-a făcut cu mult înainte de ultima etapă. Jucătorul trebuie să respecte asta. 

Şi eu poate meritam să fiu convocat la naţională, dar nu am ieşit public. Trebuie să îţi aştepţi rândul, iar răspunsul să fie pe teren. Eu aşa am făcut în cariera mea, am demonstrat pe teren, iar la final am fost convocat, dacă am meritat”, a declarat Marius Niculae.

Gigi Becali l-a certat pe Octavian Popescu pentru reacţia la adresa lui Daniel Pancu

Dezamăgit că Octavian Popescu a scăzut nivelul, faţă de perioada în care s-a afirmat la FCSB, Gigi Becali l-a contrat acum pentru faptul că a comentat selecţia făcută la România U21. 

"N-are nicio dreptate. Ai 20 de ani, joacă. Nu ai demonstrat nimic până acum. Şi chiar dacă are, Pancu, taci din gură. Munceşti şi gata, cum au zis şi alţii.

Nu există jucător care are valoare şi care să nu fie chemat de selecţioner. El trebuie să-şi vadă de treaba lui, nu să dea declaraţii împotriva antrenorului. Niciodată. De abia i-au ieşit puţin mucii pe la nas, puf, barba şi gata, vorbeşte.

Tu vezi-ţi, mă, de treaba ta, joacă fotbal că văd că în loc să creşti, scazi. A dat două pase, dar să mai dea, nu să vorbească" , a declarat Gigi Becali.

Afla mai multe despre: octavian popescufcsbmarius niculaenaţionala româniei 

viewscnt
Articole similare