Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Marius Şumudică a numit fotbalistul român care l-a înjurat în timpul meciului: "M-am făcut că nu aud"

Marius Şumudică a numit fotbalistul român care l-a înjurat în timpul meciului: "M-am făcut că nu aud"

Fotbal intern

Comentarii

Marius Şumudică (53 de ani), tehnicianul care a părăsit-o recent pe Gaziantep, a povestit un episod amuzant din cariera sa de antrenor în Superliga.

Campion al României cu Astra Giurgiu în 2016, ca antrenor, Marius Şumudică a povestit un episod in perioada sa pe banca formaţiei din Giurgiu. În acea perioadă, la Astra Giurgiu jucau doi jucători importanţi ai campionatului României, Constantin Budescu şi Denis Alibec, fotbalişti care au o relaţie foarte bună şi în prezent, cu Marius Şumudică.

Tehnicianul a povestit un episod legat de Constantin Budescu, "magicianul" Astrei Giurgiu, din acea perioadă.

Marius Şumudică: "M-a înjurat şi pe mine Budescu"

"M-a înjurat şi pe mine Budescu. L-am scos la un meci prin minutul 83. M-am făcut că nu aud şi nu am avut vreo problemă. M-au întrebat la interviu şi am zis că n-am auzit, deşi era la doi metri de mine.", a povestit Marius Şumudică, pentru Fanatik.

Budescu nu a fost singurul jucător care a reacţionat în mod nervos după schimbare, pe parcursul carierei lui Şumudică. Şi fotbaliştii din Turcia i-au dat bătăi de cap fostului antrenor al celor de la Gaziantep.

"Şi în străinătate am avut probleme, cu turcii, care sunt foarte orgolioşi când îi scoţi", a mai spus Şumudică.

Marius Şumudică a antrenat-o pe Astra Giurgiu în două perioade, august 2011 - octombrie 2011 şi aprilie 2015 - iunie 2017. În a doua sa experienţă pe banca Astrei Giurgiu, Şumudică a cucerit un titlu în România şi a dus echipa în fazele eliminatorii ale UEFA Europa League, în sezonul 2016/2017. Astra Giurgiu era eliminată de Genk, cu scorul de 3-2 la general, în primul tur eliminatoriu al acelui sezon de UEFA Europa League.

Afla mai multe despre: marius sumudicaconstantin budescuastra giurgiusuperliga 

viewscnt
Articole similare