Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Tricolorul" care străluceşte la echipa de club, criticat de un fost internaţional: "E pe val în Superliga, dar la naţională e foarte discret"

"Tricolorul" care străluceşte la echipa de club, criticat de un fost internaţional: "E pe val în Superliga, dar la naţională e foarte discret"

Echipa națională

Comentarii

România a remizat pe Arena Naţională, cu scorul de 1-1, în partida amicală disputată împotriva Irlandei de Nord, prima dintr-o serie de patru partide amicale, premergătoare turneului EURO 2024.

Selecţionata lui Edward Iordănescu şi-a început campania de pregătire a Campionatului European din această vară cu o remiză pe teren propriu, în faţa naţionalei din Irlanda de Nord.

Reacţiile au fost majoritar negative după prestaţia "tricolorilor" din meciul disputat pe Arena Naţională. Foşti internaţionali cât şi analişti au criticat prestaţia ştearsă a jucătorilor lui Edi Iordănescu, cu excepţia unui singur fotbalist, este vorba de golgheterul Parmei din acest sezon, Dennis Man, care a marcat unicul gol al "tricolorilor", la partida cu Irlanda de Nord.

Florinel Coman, omul momentului în Superliga

Un fost coleg al lui Man de la FCSB, Florinel Coman, a fost şi el un subiect de discuţie, în urma prestaţiei sale modeste din partida cu Irlanda de Nord.

Golgheterul Superligii are parte de cel mai bun sezon al carierei în actuala stagiune, 15 goluri şi opt pase decisive a reuşit "şeptarul" liderului din Superliga, înclusiv în partida disputată în play-off, în faţa celor de la Sepsi Sf. Gheorghe.

Marcel Răducanu, fost internaţional şi fost fotbalist al celor de la Borussia Dortmund a analizat prestaţiile individuale ale unor fotbalişti ai echipei naţionale, din partida cu Irlanda de Nord.

"N-am văzut nicio schimbare în jocul alor noştri, faţă de ceea ce ştiam deja. Totul e la întâmplare. Mă aşteptam să zburde cu Irlanda de Nord, să văd mai multă creativitate, combinaţii de efect, ceva nou. Era un amical numai bun pentru aşa ceva, fără presiune, cu o echipă modestă.

N-a fost cazul. Băieţii au fost lenţi şi au avut o posesie sterilă, fără ocazii. În afara golului lui Dennis Man, nimic", a declarat Marcel Răducanu, pentru GSP.

Despre Florinel Coman a punctat şi posibilul motiv pentru care "perla" lui Gigi Becali nu a reuşit să prindă un transfer în străinătate.

"E pe val în Superliga. Omul numărul unu al Stelei. Dar când vine la naţională e foarte discret. Internaţional văd că nu convinge şi asta explică şi de ce nu s-a transferat până acum într-un campionat puternic al Europei", a mai spus Răducanu.

Marcel Răducanu: "Ar putea fi o mare problemă la Euro"

Răducanu a evidenţiat şi lipsa minutelor adunate de mai mulţi fotbalişti importanţi ai echipei naţionale, în ultimele luni. Fostul internaţional a remarcat o scădere în jocul lui Ianis Hagi, datorată de lipsa minutelor de la echipa sa de club, Deportivo Alaves.

"Îi sesizezi imediat pe teren. Se vede că le lipseşte ritmul. Şi sunt destui, din păcate. Sincer, n-aş vrea să fiu în pielea lui Edi Iordănescu.

Mă aştept ca Horaţiu Moldovan, de pildă, să piardă duelul cu Florin Niţă, dacă o să continue să lustruiască banca la Atletico. Am văzut că Edi deja l-a avertizat pe Ianis Hagi că aşa nu se poate. Alaves, unde e el acum, nu-i un club cu pretenţii, n-are vedete, ar fi trebuit să-i fie uşor să-şi câştige locul în primul unsprezece.

Dacă băieţii ăştia nu prind echipa pe la cluburile lor, selecţionerul va fi nevoit să se orienteze spre oamenii din linia a doua, dar care mai joacă. Ar putea fi o mare problemă la Euro", a remarcat fostul fotbalist al Stelei.

Afla mai multe despre: marcel raducanuflorinel comanfcsbechipa nationalaianis hagihoratiu moldovanedi iordanescuromania columbia 

viewscnt
Articole similare