Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Marius Şumudică a spus la ce echipă din Superligă îşi doreşte să antreneze şi nu s-a referit la Rapid: "Ce să fac?"

Marius Şumudică a spus la ce echipă din Superligă îşi doreşte să antreneze şi nu s-a referit la Rapid: "Ce să fac?"

Superliga

Comentarii

Marius Şumudică (53 de ani) a anunţat la ce club din România ar accepta să antreneze, chiar dacă planurile pe termen scurt includ o nouă plecare în zona Golfului "pentru bani". Liber de contract după despărţirea de Gaziantep FK, Şumudică a primit două oferte din România, dar n-a dat curs niciuneia.

În ciuda faptului că Petrolul i-a oferit un salariu bun pentru a accepta oferta şi să preia banca tehnică a "Lupilor galbeni", Marius Şumudică n-are de gând să revină, pentru moment, în Superliga României. Antrenorul român îşi pregăteşte o nouă plecare în zona Golfului, unde le-a pregătit recent pe Al Shabab şi Al Raed.

Marius Şumudică îşi doreşte să facă performanţă şi să lupte din nou pentru trofee: "Mi-e dor"

Şumudică a spus că merge în Golf pentru bani şi că şi-ar dori să antreneze în România, dar la un club care are posibilităţi financiare şi care se află în lupta pentru trofee. Campion cu Astra în 2016, Şumudică a spus că îi e dor să lupte pentru câştigarea trofeelor.

"Da, mă duc pentru bani. Păi aici, dacă... Ce să fac? Aş lucra aici la un club la care să fac performanţă şi să câştig trofee. Îmi e şi mie foame de trofee, mi-e dor!”, a spus Marius Şumudică, conform gsp.ro.

Marius Şumudică s-a despărţit recent de turcii de la Gaziantep FK, unde şi-a încheiat al doilea mandat. Petrolul i-a oferit un salariu cuprins între 16 şi 18 mii de euro pentru a spune "da" şi a veni pe "Ilie Oană", însă planurile antrenorului nu coincid cu dorinţa şefilor petrolişti.

În carieră, Marius Şumudică le-a antrenat pe Rocar, Inter Gaz, Progresul, Farul, Gloria Bistriţa, Rapid, Kavala, Astra, FC Braşov, FC Vaslui, U Cluj, Al Shaab, Concordia Chiajna, Kayserispor, Al Shabab, CFR Cluj, Yeni Malatyaspor şi Al Raed.

Afla mai multe despre: marius sumudicasuperligaechipaperformanta 

viewscnt
Articole similare