Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Marius Şumudică, asaltat cu oferte! FCSB, o echipă din Golf şi una din Turcia îl vor! Arabii şi turcii îi oferă contracte de milioane

Marius Şumudică, asaltat cu oferte! FCSB, o echipă din Golf şi una din Turcia îl vor! Arabii şi turcii îi oferă contracte de milioane

FCSB

Comentarii

Marius Şumudică (49 de ani) are trei oferte pentru revenirea în antrenorat în acest moment. Una de la FCSB, unde e dorit de Gigi Becali, una din zona Golfului şi una din Turcia, ultimele două pe bani foarte mulţi.

Marius Şumudică are trei oferte pe masă! FCSB, o echipă din Golf şi una Turcia îl vor pe antrenorul român

Şumudică are contractul pe masă, din partea FCSB, dar a cerut timp de gândire după discuţia avută cu Gigi Becali despre eventuala preluare a formaţiei roş-albastre, care a generat reacţii adverse printre supoterii FCSB şi cei ai Rapidului, Şumudică fiind cunoscut ca un rapidist înrăit.

Totuşi, se pare că Şumudică nu va reflecta în cele două zile solicitate doar la oferta FCSB. ProSport scrie că antrenorul român e dorit în Arabia Saudită, de una dintre echipele care abia au promovat în prima ligă. Şeicii i-ar fi pus pe masă lui Şumudică un contract de 1,4 milioane de euro, conform sursei citate. În ceea ce priveşte echipa din Turcia, se pare că Şumudică e dorit înapoi la Kayserispor.

Dacă ar merge la Kayseri, Marius Şumudică ar urma să lucreze din nou cu foştii săi elevi de la Astra, Silviu Lung Jr., Alibec şi Săpunaru.

Afla mai multe despre: marius sumudicaofertefcsbkayserisporarabia saudita 

viewscnt
Articole similare