Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Meciul Franţa - Germania, sold out. Biletele s-au epuizat în mai puţin de o zi

Meciul Franţa - Germania, sold out. Biletele s-au epuizat în mai puţin de o zi
Comentarii

Meciul amical Franţa-Germania se va disputa în data de 23 martie 2024 cu tribunele pline, pe Groupama Stadium din Lyon.

Ca un semn al popularităţii uriaşe a Les Bleus, toate biletele pentru publicul larg, care au fost puse în vânzare joi, la ora 11.00, au fost epuizate în mai puţin de o zi.

Acesta va fi primul meci al anului 2024 pentru vicecampionii mondiali, care vor juca a doua partidă câteva zile mai târziu împotriva unui adversar care urmează să fie anunţat.

Cele două echipe au mai disputat un meci amical, la mijlocul lunii septembrie a acestui an. "Die Mannschaft" s-a impus cu scorul de 2-1, pe stadionul celor de la Borussia Dortmund, Signal Iduna Park.

Thomas Muller a deschis scorul în minutul patru, din pasa lui Benjamin Henrichs. Leroy Sane a dublat avantajul gazdelor, servit de Kai Havertz, în minutul 87. În minutul 89, Antoine Griezmann a redus din diferenţă, din penalty, iar partida s-a încheiat 2-1. Germania este gazda turneului final de Campionat European din vară.

Germania, grupă accesibilă pentru EURO 2024

Selecţionata lui Julian Nagelsmann este în Grupa A, alături de Scoţia, Ungaria şi Elveţia. Franţa este în Grupa D, alături de câştigătoarea barajului A (Polonia, Ţara Galilor, Finlanda, Estonia), Olanda şi Austria.

Afla mai multe despre: frantagermaniaeuro 2024 

viewscnt
Articole similare