Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Meciul lui Dinamo din Cupa României, în pericol! Meciul este în patru zile şi înca nu se ştie unde se va juca

Meciul lui Dinamo din Cupa României, în pericol! Meciul este în patru zile şi înca nu se ştie unde se va juca

Cupa României

Comentarii

Partida lui Dinamo împotriva celor de la Metaloglobus din play-off-ul Cupei României este în pericol.

Sâmbătă la ora 19:00 este programată partida din play-off-ul Cupei, iar gazdele de la Metaloglobus au fost respinşi în tentativele lor de a găsi un stadion pe care să dispute meciul cu Dinamo.

Variantele Voluntari şi Chiajna au picat, cererea celor de la Metaloglobus fiind refuzată să joace pe aceste două stadioane.

Nici stadionul celor de la Clinceni nu este o variantă, meciul se dispută la ora 19:00 iar generatorul arenei nu funcţionează. 

„Acolo, la ora 17:30, am fi jucat fără probleme, dar nu a depins de noi”, susţin cei de la Metaloglobus, pentru ProSport.

Nici la Buftea nu se poate disputa, deoarece Jandarmeria a transmis că nu se poate disputa pe acest stadion cu spectatori, meciul fiind considerat de risc mediu.

În cazul în care ar disputa meciul la Buftea, fără fani, cu condiţia că terenul lor nu este suspendat, Metaloglobus riscă să piardă partida la "masa verde", sau chiar excluderea din Liga 2.

Stadionul din Târgovişte ar reprezenta o ultimă variantă

Metaloglobus este într-o cursă împotriva cronometrului, timpul trece iar variantele dispar una după alta, aşa că Metaloglobus a cerut acordul pentru disputarea partidei cu Dinamo, la Târgovşiste şi aşteapă un răspuns prompt din partea celor de la Chindia.

Afla mai multe despre: dinamometaloglobuscupa romaniei 

viewscnt
Articole similare