Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Medieşenii, la pământ după 0-4 cu FCSB: ”Am fost penibili. Scorul e unul ruşinos!”

Medieşenii, la pământ după 0-4 cu FCSB: ”Am fost penibili. Scorul e unul ruşinos!”

Superliga

Comentarii

FCSB s-a distrat cu Gaz Metan, câştigând cu scorul de 4-0, pe Arena Naţională. Medieşenii trec prin momente dificile, echipa fiind în insolvenţă. La finalul meciului, oamenii lui Cristi Pustai şi-au caracterizat jocul ca fiind unul penibil!

”Sunt mulţi factori care ne-au adus aici. Ne-am rostogolit în prăpastie, mai suntem cu mâinile prinse de un mal. Sunt codiţii destul de grele acum la noi, dar asta nu explică faptul că avem doar patru puncte. Suntem într-o criză şi de moral. Cu atitudinea asta nu o să reuşim să ne salvăm. Am vrut să ne apărăm şi să jucăm pe contraatac, dar Steaua a dat gol în minutul 15. Trebuia să fim mai atenţi, atunci când aveam posesia”, a spus Cristi Pustai la Telekom Sport.

”Nu aş putea să spun că e un rezultat normal. Important era să arătăm noi altceva. În a doua repriză am fost penibili! Am venit aici să apărăm rezultatul de egalitate. În 10-15 minute din a doua repriză totul s-a terminat. Prima repriză am făcut un joc exact. Sperăm să arătăm mai bine în meciurile următoare”, a declarat Alex Curtean la Telekom Sport: 

”A fost un scor ruşinos. Am făcut un meci rău, începând cu mine. În apărare a fost dezastru. Steaua e o echipă puternică. Avem valoare, dar ne trebuie mult mai mult pentru a arăta mai bine” (Ionuţ Voicu)

 

Afla mai multe despre: gaz metancristi pustaifcsbcurtean 

viewscnt
Articole similare