Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Merită să-l luăm?". Gigi Becali şi-a dorit neapărat transferul, când a auzit că Rapid e interesată. MM a spus numele jucătorului şi i-a dat o replică tăioasă lui Şucu | EXCLUSIV

"Merită să-l luăm?". Gigi Becali şi-a dorit neapărat transferul, când a auzit că Rapid e interesată. MM a spus numele jucătorului şi i-a dat o replică tăioasă lui Şucu | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

În direct la Orange Sport, Mihai Stoica a venit cu o replică tăioasă pentru Dan Şucu, patronul Rapidului, care a lansat un atac fără menajamente asupra "roş-albaştrilor". El a spus numele jucătorului pe care Gigi Becali a vrut neapărat să-l transfere după ce a auzit că Rapid e interesată.

După atacul lui Dan Şucu, prin vocea lui Mihai Stoica, FCSB a venit cu o replică tăioasă pentru omul de afaceri care controlează Rapidul împreună cu Victor Angelescu. Preşedintele Consiliului de Administraţie a adus aminte de modul în care Rapid l-a transferat pe Andrei Borza de la Farul înaintea meciului direct.

Mihai Stoica: "Aveam o părere despre Şucu, dar nu înţeleg cum a putut să spună asemenea chestii"

Modul în care FCSB i-a transferat pe Luis Phelipe şi Baba Alhassan înaintea meciurilor directe cu Poli Iaşi şi Hermannstadt, practică pe care rapidiştii au considerat-o incorectă. Mihai Stoica a adus aminte, însă, că Rapid l-a transferat pe Andrei Borza înaintea meciului direct cu Farul, chiar dacă era perioadă de mercato.

În privinţa lui Baba Alhassan, Mihai Stoica a dezvăluit că Gigi Becali şi-a dorit neapărat transferul mijlocaşului ghanez când a auzit că Rapid vrea să-l aducă în Giuleşti.

"Aveam o părere bună. Nu înţeleg cum a putut să spună asemenea chestii, să te autoincriminezi. În primul, că am discutat cu Baba Alhassan. Fix înaintea meciului, Rapid l-a transferat pe Borza, îţi spun exact când s-a întâmplat. Tot înainte de meci! N-are nicio legătură meciul, pur şi simplu a vrut să-l ia pe Baba Alhassan pentru că a auzit că îl vrea Rapidul. 'Merită să-l luăm pe ăsta?Da, e un jucător cum vrei tu'", a spus Mihai Stoica, la Orange Sport.

Afla mai multe despre: mihai stoicafcsbdan sucureplicarapidtransferbaba alhassan 

viewscnt
Articole similare