Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mesajul special al lui Edi Iordănescu: ”Sunt convins că ne îndeplinim obiectivul, calificarea la EURO 2024. Aşa vom încununa parcursul fără înfrângere”

Mesajul special al lui Edi Iordănescu: ”Sunt convins că ne îndeplinim obiectivul, calificarea la EURO 2024. Aşa vom încununa parcursul fără înfrângere”

Echipa națională

Comentarii

Selecţionerul echipei naţionale de fotbal a României, Edi Iordănescu (45 de ani), a transmis un mesaj înainte de ”dubla” de foc cu Israel şi Elveţia.

A fost publicat lotul naţionalei României pentru ”dubla” decisivă din preliminariile EURO 2024, cu Israel şi Elveţia.

”Aşa vom încununa parcursul fără înfrângere cu sărbătoarea pe care o aşteaptă toţi românii!”

Edi Iordănescu a convocat 28 de jucători. Aşa cum era de aşteptat, nu aveau cum să lipseasă surprizele.

Iar selecţionerul României a transmis un mesaj special înainte de duelurile care pot duce prima reprezentativă la Europeanul din Germania.

”Avem nevoie, mai mult ca oricând, de echilibru şi de calm. Pentru că lucrurile foarte bune pe care le-am construit ca echipă în această campanie şi poziţia pe care ne-am câştigat-o în grupă sunt convins că ne vor ajuta să ne îndeplinim obiectivul, calificarea la EURO 2024.

Fără vreo secundă de teamă, dar înţelegând deplin responsabilitatea pe care o avem, individual şi ca echipă, trebuie să oferim cu maturitate şi luciditate cea mai bună versiune a noastră. Şi o vom face. Aşa vom încununa parcursul fără înfrângere cu sărbătoarea pe care o aşteaptă toţi românii!

Ştim deja valorile importante care ne-au adus în acest punct fericit: unitatea grupului, spiritul de sacrificiu şi lupta totală, necontenită. Potenţialul jucătorilor noştri în care, am spus de la bun început, am repetat şi o voi face mereu, am o încredere desăvârşită, s-a consolidat. Iar acum, e momentul să devină o certitudine.

Dincolo de pregătirea noastră, de analiza adversarului sau de tactică, astfel de provocări se câştigă cu inima şi cu mintea limpede.

Fiţi convinşi că vom da totul în fiecare clipă, ca până acum! Şi că inimile românilor de pretutindeni ne vor întări şi mai mult!

Cu entuziasm şi încredere”, a fost mesajul selecţionerului Edi Iordănescu, înainte de această ”dublă” decisivă, connform FRF.

Următoarele meciuri din grupa României

  • 12 noiembrie: Kosovo – Israel (21:45)
  • 15 noiembrie: Israel – Elveţia (21:45)
  • 18 noiembrie: Belarus – Andorra (19:00), Israel – ROMÂNIA, Elveţia – Kosovo (21:45)
  • 21 noiembrie: ROMÂNIA – Elveţia, Andorra – Israel, Kosovo – Belarus (21:45)

Afla mai multe despre: romaniaedi iordanescuechipa nationala 

viewscnt
Articole similare