Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mesajul transmis de Hagi jucătorilor săi înaintea meciului cu FCSB de duminică seară: "Eu m-am născut să câştig!"

Mesajul transmis de Hagi jucătorilor săi înaintea meciului cu FCSB de duminică seară: "Eu m-am născut să câştig!"

Farul Constanța

Comentarii

Duminică seară în direct la Telekom Sport, pe Arena Naţională, FCSB va juca cu Viitorul în ultimul derby al anului din Liga 1. În tur, steliştii au pierdut la Ovidiu după ce Eric a reuşit o bijuterie de gol.

"Ştiu că ne aşteaptă un meci dificil, nu mă gândesc absolut deloc la vacanţă, vreau să câştigăm! Îmi doresc să termin cu bine acest an, unul special pentru mine, fiindcă am avut plăcerea de a lucra cu cei mai buni din ţară, am jucat alături de fotbalişti care au câştigat campionatul în România! Ştiu că orice jucător îşi doreşte să ajungă la Steaua, dar acum sunt fericit la Viitorul şi n-aş lăsa echipa asta pentru nimic în lume. Vreau să ridic şi eu un trofeu deasupra capului. Sunt încrezător şi mă rog în fiecare zi pentru asta", a mărturisit Eric.

Şi Gică Hagi se gândeşte la meciul de duminică şi le-a transmis jucătorilor săi un mesaj clar: "Eu m-am născut să câştig şi fac tot posibilul în fiecare zi să devin cel mai bun. Sunt exagerat de exigent. Suntem la finalul unui an fantastic, nu mă aşteptam niciodată să avem o astfel de performanţă, dar până să intrăm în vacanţă mai avem un meci şi trebuie să ştim ce să facem pentru a-l câştiga. Eric e un jucător special. E un decar adevărat, cum i-am avut pe Cernat, pe Dică. Am avut numai jucători buni, extraordinari, care au vrut să vină alături de noi, poate datorită mie, şi le mulţumesc! Omul are talent uriaş!". 

Afla mai multe despre: eric de oliveiragica hagiviitorulfcsbsteaua 

viewscnt
Articole similare