Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Mi-a insultat familia. Cel pe care l-a jignit nu mai e printre noi". Conflict uriaş între antrenori în UEFA Champions League

"Mi-a insultat familia. Cel pe care l-a jignit nu mai e printre noi". Conflict uriaş între antrenori în UEFA Champions League
Comentarii

Arsenal s-a calificat în sferturile UEFA Champions League, după o victorie la penalty-uri împotriva celor de la FC Porto, scor 4-2, la loviturile de departajare.

FC Porto a reuşit să se impună în turul disputat pe "Dragao", cu scorul de 1-0. În returul de pe Emirates Stadium, Arsenal a preluat iniţiativa şi a egalat scorul la general, prin reuşita lui Leandro Trossard din minutul 41. În a doua repriză, cele două echipe s-au anihilat reciproc, astfel, partida a intrat în prelungiri.

În cele două reprize a câte 15 minute, scorul a rămas acelaşi, iar cele două echipe au trecut la loviturile de departajare. David Raya a fost eroul "tunarilor" pe Emirates. Goalkeeper-ul spaniol a reuşit să apere două lovituri de la 11 metri, iar Arsenal îşi va continua parcursul în UEFA Champions League, din faza sferturilor.

Spiritele tensionate de pe final de partidă s-au încins şi mai tare, odată cu încheierea loviturilor de departajare. Antrenorul oaspeţilor, Sergio Conceicao (49 de ani), l-a acuzat pe Mikel Arteta (41 de ani), că i-ar fi insultat familia pe parcursul partidei, în limba spaniolă. 

Acuzaţii grave în UEFA Champions League

"Arteta s-a întors spre bancă în timpul jocului şi mi-a insultat familia în spaniolă. I-am spus că persoana pe care a insultat-o ​​nu mai este printre noi. Lasă-l să-şi facă griji să-şi antreneze propria echipă, care are o calitate mai mult decât suficientă pentru a juca mult mai bine". a declarat managerul portughez, la interviul de după partida cu Arsenal.

Întrebat despre situaţie, Mikel Arteta a negat orice variantă adusă de omologul său şi a preferat să nu comenteze. "Nu comentez. Vă mulţumesc foarte mult", a spus Mikel Arteta.

Afla mai multe despre: arsenalfc portosergio conceicaomikel artetauefa champions league 

viewscnt
Articole similare