Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mihai Covaliu se implică în scandalul dintre Ponor şi Kiens. Preşedintele COSR: ”Indiferent cine ar fi antrenor...”

Mihai Covaliu se implică în scandalul dintre Ponor şi Kiens. Preşedintele COSR: ”Indiferent cine ar fi  antrenor...”

Gimnastică

Comentarii

Preşedintele Comiteteului Olimpic şi Sportiv Român, Mihai Covaliu, a declarat că se va interesa personal despre cele întâmplate la Anvers, la Campionatele Mondiale de gimnastică, unde Cătălina Ponor a primit ”interzis” în jurul sportivelor din lotul naţional.

Orange Sport v-a dezvăluit în urmă cu câteva zile tratamentul primit de marea campioană a României, Cătălina Ponor, din partea actualului coordonator al lotului feminin de gimnastică, olandezul Patrick Kiens, la Cupa Mondială disputată în Belgia, în aceste zile.

  • Cătălina Ponor a cucerit cinci medalii olimpice: trei de aur, una de argint şi una de bronz. De asemenea, are zeci de medalii europene şi mondiale.

Mihai Covaliu se va implica în scandalul dintre Ponor şi Kiens

Acesta ar fi reclamat-o pe Cătălina Ponor la Donatella Sachi, preşedintele Comitetul Tehnic Feminin, pentru faptul că şi-a permis să dea anumite indicaţii uneia dintre componentele lotului naţional, în preajma concursului.

  • Cătălina Ponor are un statut aparte la acest CM, având titulatura de reprezentant al atleţilor la nivelul Federaţiei Internaţionale de Gimnastică (FIG), funcţie pe care o ocupă de 2 ani.

Preşedintele Comitetului Olimpic şi Sportiv Român, Mihai Covaliu, a declarat că va analiza personal cele întâmplate la Anvers.

În acelaşi timp, lasă de înţeles - chiar dacă nu vorbeşte cu subiect şi predicat - că nu este de acord ca un antrenor să apeleze la asemenea gesturi, mai ales atunci când este vorba despre una dintre marile gimnaste din istoria României.

Totuşi, Mihai Covaliu doreşte să se informeze corect, analizând cele două părţi, după ”Mondial”, înainte de a face alte comentarii.

Aştept să se întoarcă acasă (n.r. - delegaţia României), să întreb ce s-a întâmplat exact acolo. Voi vorbi şi cu Cătălina, dacă lucrurile stau aşa.

Ţinând cont de ce înseamnă Cătălina Ponor pentru gimnastica românească şi vizavi de performanţele pe care Cătălina le are în cadrul echipei feminine de gimnastică...

Indiferent cine ar fi antrenor, în momentul în care un fost campion olimpic, un om care a făcut istorie, care a fost în acea echipă...

Cred că se poate purta şi un alt dialog, dacă a deranjat cu ceva pregătirea fetelor. Deşi puţin probabil, aşa cum e Cătălina Ponor, să deranjeze chiar şi cu un sfat”, a declarat Mihai Covaliu pentru Orange Sport.

Afla mai multe despre: mihai covaliupatrick kiensromaniaolandamondialele de gimnasticacatalina ponor 

viewscnt
Articole similare