Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mihai Rotaru, veste proastă pentru Universitatea Craiova şi echipa naţională: „Nu e apt, e o recidivă la accidentare!” | EXCLUSIV

Mihai Rotaru, veste proastă pentru Universitatea Craiova şi echipa naţională: „Nu e apt, e o recidivă la accidentare!” | EXCLUSIV
Comentarii

Mihai Rotaru a anunţat că Vladimir Screciu, mijlocaşul defensiv de la Universitatea Craiova, este în continuare accidentat.

Mihai Rotaru a anunţat cât va lipsi starul de la Universitatea Craiova

Patronul formaţiei din Bănie a intrat în direct la Orange Sport şi a lămurit mai multe aspecte. Omul de afaceri a fost întrebat inclusiv despre starea medicală a celor mai importanţi fotbalişti de la echipă. Dacă Nicuşor Bancu şi Alex Mitriţă s-au refăcut complet şi pot fi folosiţi pentru restul meciurilor din acest sezon, la Vladimir Screciu situaţia e mai complicată.

Mihai Rotaru a spus că accidentarea lui Screciu a recidivat, motiv pentru care va lipsi de pe teren între 4 şi 6 săptămâni, o veste proastă atât pentru Universitatea Craiova, cât şi pentru echipa naţională, acolo unde Screciu a fost o prezenţă constantă în mandatul lui Edi Iordănescu.

„Bancu deja a jucat în ultimul meci, e apt 100%, Mitriţă e apt şi el. Doar cu Screciu avem ceva probleme. Probleme puţin mai complicate, el va sta între 4-6 săptămâni. Este o veste foarte proastă, atât pentru el, cât şi pentru Universitatea Craiova şi echipa naţională. Este vorba despre o recidivă la accidentare”, a declarat Mihai Rotaru pentru Orange Sport.

Panduru, pus pe gânduri de strategia de la Universitatea Craiova: „Mereu pleacă antrenorul, dar lucrurile nu se schimbă!” | EXCLUSIV

Universitatea Craiova s-a despărţit de Ivaylo Petev, decizie care l-a luat prin surprindere pe expertul Orange Sport Basarab Panduru.

Fostul mate internaţional e de părere că formaţia din Bănie este în grafic pentru obţinerea locului 2, cel care asigură prezenţa în cupele europene. De altfel, strategia de a schimba antrenorul des la Craiova nu-l încântă pe Pandi, el fiind convins că problemele sunt altele la echipa lui Mihai Rotaru.

„Da, sunt surprins. Pentru că era acolo sus Petev, se bate pentrui locul 2, de ce e dat afară? Cupă? Acum un an-doi, antrenorul care a gândit altfel, cu Reghe sau cu cine a fost? Acum ceva timp a fost un antrenor care pierde Cupa, campionat. Vine un antrenor care joacă cu cea mai bună echipă în Cupă, în campionat şi le pierde pe amândouă.

De ce să-l dai afară? A făcut ce trebuie şi se poate să nu câştigi meciurile. Care e problema? Ce rezultate? Craiova e într-o situaţie excepţională de a câştiga locul al doilea. Oţelul poate elimina pe oricine. În campionat eşti unde eşti, nu? Te baţi pentru locul doi cu şanse mari să termini acolo.

Oţelul a bătut aproape pe toată lumea în deplasare. Face egal sau câştigă în deplasare. Asta cu aduc un antrenor, ok, dar tot aduci antrenori de câţiva ani, tot antrenorii pleacă mereu şi ce se întâmplă la Craiova?! Eu îţi spun realitatea. Eu nu zic că unul sau altul nu e de vină, dar de fiecare dată antrenorul pleacă şi lucrurile nu se schimbă, s-au schimbat lucrurile în bine?”, a spus Basarab Panduru la Orange Sport.

Afla mai multe despre: mihai rotaruuniversitatea craiovavladimir screciu 

viewscnt
Articole similare