Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mihai Stoica, fascinat de suporterii unei rivale de moarte: ”Incredibil! | EXCLUSIV

Mihai Stoica, fascinat de suporterii unei rivale de moarte: ”Incredibil! | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

Mihai Stoica a avut doar cuvinte de laudă la adresa galeriei Rapidului.

Preşedintele Consiliului de Administraţie de la FCSB, Mihai Stoica, şi-a declarat susţinerea necondiţionată faţă de omologul său de la Rapid, Daniel Niculae, cercetat în stare de libertate, în calitate de suspect, într-un dosar legat de organizarea unui grup infracţional, la care au aderat mai multe persoane şi care avea drept scop introducerea şi folosirea materialelor pirotehnice în incinta stadioanelor de fotbal.

Mihai Stoica nu vede Giuleştiul fără ultraşii rapidişi: ”Nu ar mai fi un stadion ostil”

Invitat în studioul Orange Sport, Mihai Stoica a susţinut că nu se aşteaptă la un posibil conflict între oficialii Rapidului şi liderii Peluzei Nord, chiar dacă situaţia de la Rapid este una fierbinte.

Mai mult decât atât, oficialul FCSB a remarcat cât de importantă a fost de-a lungul istoriei susţinerea fanilor pentru clubul giuleştean şi şi-a adus aminte de atmosfera fantastică pe care Rapid o avea la meciurile de acasă din Liga 3.

În urmă cu cinci ani, Rapid a promovat la pas în Liga 2, după un sezon în care şi-a disputat meciurile considerată acasă pe stadionul din Regie, care a fost la multe meciuri aproape plin cu suporteri vişinii.

”Nu cred (n.r. - că se vor schimba legătruile cu galeria). Conducerea are nevoie de ei. Cum ar Giuleştiul fără peluza ocupată de ultraşii rapidişti?  Ar fi un stadion cochet care ar primi oaspeţii fără ostilitate.

Am văzut 7000 de oameni în Regie, când echipa era în Liga III şi asta am apreciat. Ziceam: <<Bă, uită-te la ei! 7000 de oameni în Liga III.>> Incredibil!”, a spus Mihai Stoica la Orange Sport.

Rapid primeşte vizita Farului în primul meci din play-off. Partida este programată pe 15 martie şi poate fi urmărită, în direct pe Orange Sport 1.

Afla mai multe despre: fcsbsuperligărapid. mihai stoica 

viewscnt
Articole similare