Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mihai Stoichiţă, speriat de vedetele sud-americanilor! Ce a declarat imediat după ce a ajuns la Madrid înainte de România - Columbia

Mihai Stoichiţă, speriat de vedetele sud-americanilor! Ce a declarat imediat după ce a ajuns la Madrid înainte de România - Columbia

Echipa națională

Comentarii

România va înfrunta Columbia într-un meci amical, pe Stadio Civitas Metropolitano din Madrid, marţi, de la ora 21:30.

Reacţia lui Stoichiţă înainte de România - Columbia

După un zbor de aproape 4 ore, tricolorii au ajuns în capitala Spaniei, la Madrid, şi s-au cazat la hotelul Melia Barajas. Marţi, de la 21:30 (o oră mai devreme în Spania), tricolorii vor întâlni Columbia pe stadionul Civitas Metropolitano.

Columbia a ajuns la o bornă impresionantă, 20 de meciuri consecutive în toate competiţiile fără eşec. 

Mihai Stoichiţă, director tehnic FRF, ştie de acest aspect motiv pentru care a recunoscut că e speriat de vedetele sud-americanilor!

„Amical de gală, Columbia nu a pierdut de mai bine de doi ani. A câştigat cu Spania, dar când am venit pe avion, am văzut şi alte meciuri. Sunt surprins de ce văd. Joacă un fotbal modern, agresiv, pragmatic, nu mai sunt visători.

Eu cred că la ora actuală, după ce i-am văzut în 1994, sunt la nivelul lui Valderrama, Aprilla, ce juca în 1994. Au jucători care joacă în lumea civilizată a fotbalului european. E un test important, dar nu poate fi concludent pănă la vară, pot interveni multe până la vară.
 
Să sperăm că va fi un jucător care a făcut ce a făcut Ilie, ce a făcut Hagi. Să ne uităm şi la salahorii care au fost atunci, cu Stelea în frunte, cu Prodan, Dumnezeu să-l ierte!”, a spus Stoichiţă, aflat la Madrid, pentru gsp.ro.

Afla mai multe despre: mihai stoichiţăromâniacolumbia 

viewscnt
Articole similare