Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ministerul Dezvoltării a alocat 5 milioane de euro pentru stadionul din Tg. Jiu! În 4 luni ar trebui să fie inaugurat

Ministerul Dezvoltării a alocat 5 milioane de euro pentru stadionul din Tg. Jiu! În 4 luni ar trebui să fie inaugurat

Fotbal

Comentarii

A trecut mai bine de un an de la termenul iniţial preconizat pentru finalizarea stadionului din Târgu Jiu, dar arena nu a fost nici până în ziua de azi inaugurată.

Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei publice a emis un comunicat prin care informează că Guvernul a aprobat finanţarea unor lucrări suplimentare pentru noul stadion al celor de la Pandurii. 
 
"Conform situaţiei actuale, pentru a îndeplini condiţiile de funcţionare, este nevoie de:
 
- realizarea unor ecrane de protecţie la foc cu o lăţime de minimum 4 metri, pe toată înălţimea intersecţiei;
- construirea unor reţele de colectare din incinta amplasamentului predat, urmând ca Primăria Târgu Jiu să realizeze bazinul de retenţie, pompele şi separatorul de - hidrocarburi, conform reglementărilor în vigoare;
- lucrări pentru adaptarea pistei de atletism, în scopul omologării acesteia;
- alte lucrări care nu au fost cuprinse în proiectul iniţial privind alimentarea cu energie electrică, extinderea reţelelor exterioare de alimentare cu apă şi canalizare, refacerea reţelei de alimentare cu apă potabilă şi canalizare menajeră şi reţeaua de canalizare pluvială.
 
Astfel, actul normativ aprobat  prevede finanţarea amenajărilor exterioare şi a tuturor lucrărilor necesare pentru punerea în funcţiune a stadionului de fotbal în condiţiile prevăzute de legislatia specifică în vigoare", se arată în comunicat.
 
Valoarea totală a acestor lucrări suplimentare, care au o durată de 4 luni, este de 23,30 de milioane de lei, din care 17,95 de milioane de lei sunt asiguraţi de MDRAP prin CNI, iar 5,35 de milioane de lei reprezintă finanţarea de la bugetul local al municipiului Târgu Jiu.
 

Afla mai multe despre: panduriitg jiustadionguvernbani 

viewscnt
Articole similare