Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mircea Lucescu a dat verdictul. Ea e marea favorită la câştigarea campionatului: "Totul e făcut în direcţia cuceririi titlului" | EXCLUSIV

Mircea Lucescu a dat verdictul. Ea e marea favorită la câştigarea campionatului: "Totul e făcut în direcţia cuceririi titlului" | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Revenit în ţară, după ce a fost în Grecia, pentru a urmări meciul din semifinalele Cupei dintre PAOK şi Panathinaikos, Mircea Lucescu a vorbit despre lupta la titlu din Superligă.

Mircea Lucescu a recunoscut că o vede pe Rapid principala favorită în cursa către titlu, însă consideră că toate echipele care vor evolua în play-off vor avea şanse să câştige campionatul.

"Sunt două echipe care îşi doresc titlul, una are un lot cu jucători foarte tineri, cu un patron care-şi doreşte să câştige campionatul, după atâţia ani, iar cealaltă are organizarea domnului Şucu. Mi se pare că face o treabă foarte bună la Rapid.

Totul este făcut în direcţia câştigării acestui campionat, e foarte bine că există asemenea echipe. Însă, pe lângă cele două, CFR Cluj poate să revină şi ea, Craiova e acolo, mai e şi Farul. Nu se ştie când se înjumătăţesc punctele, nu vom şti cine va avea avantaj.

Finalul de campionat este întotdeauna decis de jucătorii de rezervă, nu de titulari" , a declarat Mircea Lucescu pentru Orange Sport.

După 26 de etape disputate, FCSB este pe primul loc în Superligă, cu un avans de şapte puncte faţă de ocupanta locului secund, Rapid. Pe locul al treilea, la zece puncte în spatele liderului, se află CFR Cluj, iar Farul, U Craiova şi Petrolul sunt despărţite doar de cinci puncte şi luptă pentru calificarea în play-off cu Hermannstadt, U Cluj, UTA şi Sepsi.

Afla mai multe despre: superligafcsb 

viewscnt
Articole similare