Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mircea Lucescu, aproape DEMIS. Turcii i-au găsit deja un înlocuitor!

Mircea Lucescu, aproape DEMIS. Turcii i-au găsit deja un înlocuitor!

Stranieri

Comentarii

Naţionala Turciei a fost învinsă pe teren propriu cu 0-3 de Islanda, pierzând orice şansă să ajungă la Cupa Mondială. Mircea Lucescu n-a foost menajat deloc de presa din ţara ”semilunei”.

UPDATE. Mircea Lucescu are zilele numărate la naţionala Turciei. "Pare a fi sfârşitul lui Lucescu", scrie site-ulturkiyegazetesi.com.tr. Conform turcilor, Federaţia din Turcia i-a găsit deja un înlocuitor românului, Senol Guneş, antrenorul lui Beşiktaş!
 
Cotidianul turc Fanatik notează posibilitatea demiterii lui Mircea Lucescu după ultimul meci, cel cu Finlanda: „Acum, rămân multe subiecte de discutat, în special viitorul lui Lucescu care este incert. Chiar şi administraţia Federaţiei de Fotbal din Turcia se va schimba”, scrie sursa citată.
 
Jurnalistul Erman Toroglu a fost mult mai acid la adresa lui Mircea Lucescu:”Arda Turan şi Mircea Lucescu n-ar mai trebui să fie la naţională…Plecaţi! Totul e un dezastru la naţională, inclusiv disciplina. L-a convins pe Arda Turan să revină din motive politice. Nu poţi să pui politica înaintea job-ului tău”

Afla mai multe despre: mircea lucescuturcia 

viewscnt
Articole similare