Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mircea Lucescu, după 2-2 cu Tunisia: ”Sunt mulţumit, am închis bine spaţiile”

Mircea Lucescu, după 2-2 cu Tunisia: ”Sunt mulţumit, am închis bine spaţiile”

Stranieri

Comentarii

Selecţionerul Turciei, Mircea Lucescu, a declarat, după meciul amical cu Tunisia, scor 2-2, că este mulţumit de prestaţia jucătorilor săi, el precizând că fotbaliştii turci au închis bine spaţiile şi nu prea le-au dat şanse adversarilor după eliminarea lui Cenk Tosun, relatează Milliyet.

“Am jucat cu o echipă bună, având în vederea locul său în clasamentul FIFA (n.r. – 14). Sunt foarte motivaţi, pentru că vor participa la Cupa Mondială. Eu încerc să folosesc jucători tineri, pentru ca ei să capete experienţă. A fost un meci echilibrat, o arată şi scorul. După eliminarea lui Cenk tunisienii au condus mai mult jocul. Sunt mulţumit de prestaţia jucătorilor mei după eliminare. Au închis bine spaţiile. Nu le-am dat prea multe şanse adversarilor”, a spus Lucescu.

El a precizat că echipa mai are nevoie de timp. “Am format un grup nou, o echipă nouă. Important era ca jucătorii tineri să capete experienţă. Toţi jucătorii au jucat bine. Sunt bucuros. Avem nevoie de timp. Puţină răbdare. Nu îi am doar pe jucătorii de aici. Mai sunt şi unii fotbalişti accidentaţi şi jucători care nu au putut veni din alte motive. Vreau să văd jucători care să lupte pentru a fi convocaţi la echipa naţională”, a adăugat Mircea Lucescu.

Reprezentativa Turciei, antrenată de Mircea Lucescu, a remizat, vineri, scor 2-2, cu selecţionata Tunisiei, calificată la Cupa Mondială, într-un meci amical disputat la Geneva.

Turcia a deschis scorul prin Cenk Tosun, în minutul 54, din penalti, dar a fost egalată două minute mai târziu, când a înscris Anice Badri. În minutul 60, autorul primului gol, Cenk Tosun, a fost eliminat după ce s-a enervat din cauza unor cuvinte care i-au fost adresate din tribună. Tunisienii au înscris din nou în minutul 79, prin Ferjani Sassi, iar turcul Caglar Soyuncu a stabilit scorul final, 2-2, în minutul 90.

Naţionala Turciei va mai disputa un meci amical, marţi, la Moscova, cu selecţionata Rusiei. Turcia va evolua în toamnă în Liga Naţiunilor, competiţie în care va întâlni Rusia şi Suedia.

Pentru Tunisia urmează un amical cu Spania, la 9 iunie, la Krasnodar, iar apoi participarea la Cupa Mondială, unde va evolua în grupa G, cu Belgia, Panama şi Anglia.

Afla mai multe despre: mircea lucescuturciatunisia 

viewscnt
Articole similare