Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mircea Lucescu, pe banca unui GIGANT din Europa! Managerul general a venit la Bucureşti pentru negocierile finale

Mircea Lucescu, pe banca unui GIGANT din Europa! Managerul general a venit la Bucureşti pentru negocierile finale

Stranieri

Comentarii

Mircea Lucescu este la un pas de a semna cu Besiktas Istanbul, club de mare tradiţie din Turcia.

Mircea Lucescu este dorit pe banca unui club important din Europa!

Ajuns la 78 de ani, celebrul antrenor român a decis să pună capăt aventurii de la Dinamo Kiev, dar a lăsat portiţa deschisă în cazul unei oferte care l-ar face să revină în fotbal. Iată că ea a apărut! Turcii de la Besiktas Istanbul sunt foarte insistenţi în a-l aduce pe „Il Luce” pe banca clubului pentru a redeveni o forţă în Turcia şi în Europa, anunţă Fanatik.

Besiktas este pe locul 6 în Turcia, la o distanţă considerabilă de 15 puncte faţă de liderul Fenerbahce. Mai mult decât atât, clubul a făcut schimbări importante în privinţa staffului tehnic, dar fără succes. La meciurile recente ale lui Besiktas, pe banca tehnică s-a aflat antrenorul cu portarii, astfel că Mircea Lucescu este dorit de urgenţă la echipă.

Conform aceleiaşi surse, managerul general a venit deja la Bucureşti pentru a discuta personal cu Mircea Lucescu şi pentru a-i propune un proiect de nerefuzat.

Mircea Lucescu, dorit la un club de mare tradiţie din România: „E adevărat! Dânsul va decide dacă e momentul potrivit”

Dinamo Kiev şi Mircea Lucescu s-au despărţit în noiembrie 2023, după ce românul a cucerit titlul în Ucraina şi a încercat să menţină linia sportivă a clubului în perioada războiului din ţara vecină. 

Deşi iniţial despărţirea a părut o retragere din fotbal, Mircea Lucescu a fost contactat de cluburi mari în ultima perioadă, după plecarea de la Kiev. Au apărut informaţii despre echipele de tradiţie din Turcia sau Lyon, iar în primele zile ale anului principalul a oferit o informaţie importantă. 

"Momentan petrec o perioadă plăcută cu familia în Bucureşti, îmi iubesc nepoţii. Unele cluburi au luat legătura cu mine. Dorinţa mea este să semnez cu un club la începutul sezonului (n.r. - 2024-2025), în iunie. Nu mă gândesc să accept vreo ofertă în mijlocul sezonului", a declarat Mircea Lucescu, potrivit Yirmidort.tv. 

"Ultimul sezon în Ucraina a fost foarte greu. Războiul a avut şi un impact negativ asupra fotbalului. Am fost răniţi şi psihologic în acest proces. Nu sunt detaşat de fotbal, dar sunt puţin distras", a adăugat "Il Luce". 

Interes pentru Mircea Lucescu există şi din România. Dan Şucu a recunoscut că a iniţiat discuţiile pentru a-l convinge să se alăture proiectului din Giuleşti.

Afla mai multe despre: mircea lucescubesiktasantrenor 

viewscnt
Articole similare