Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Miriuţă a anunţat ce decizie a luat în privinţa petrecăreţilor de la meciul de Cupă: "Am discutat cu patronul". Ce l-a deranjat: "S-au spus minciuni"

Miriuţă a anunţat ce decizie a luat în privinţa petrecăreţilor de la meciul de Cupă: "Am discutat cu patronul". Ce l-a deranjat: "S-au spus minciuni"

Fotbal intern

Comentarii

Dinamo s-a impus uşor la Mediaş, scor 3-0 şi s-a apropiat la un punct de Astra, echipa de pe locul 6.

Vasile Miriuţă e optimist şi a anunţat ce decizie a luat în privinţa jucătorilor care au creat scandalul de dinaintea meciului de Cupă, cu Aerostar.

"E o victorie muncită, meritată. Am făcut o primă repriză foarte bună. În a doua ne-am cam relaxat. În ultimele zile au fost apele tulburi şi aveam mare nevoie de victorie. S-au spus multe minciuni despre staff, despre jucători. Băieţii au arătat caracter, au fost uniţi. Doar aşa putem ieşi din perioada asta.

Să sperăm că a fost momentul zero. Eu sunt încrezător pentru meciul următor, cu CFR.

Bokila a făcut un joc bun, a muncit foarte mult. Poate să rămână titular", a spus Miriuţă.

Despre cei care au "comis-o" la Piatra Neamţ: "Au un avertisment. Trebuie să-şi recâştige locul în echipă. Aşa cum e cazul lui Nedelcearu, care a fost azi jucătorul nostru U21. Depinde de ei, de atitudinea avută la antrenamente. Eu sunt un om care iartă, fiecare merită a doua şansă. Am avut o discuţie cu patronul şi s-a luat o decizie".

Nedelcearu promite să se facă băiat cuminte: "Nu va mai fi niciun episod ca acesta"

VIDEO | Gaz Metan - Dinamo 0-3

Afla mai multe despre: vasile miriuţădinamodeciziegaz metan 

viewscnt
Articole similare