Experiențe împreună.
You are here:

Nedelcearu promite să se facă băiat cuminte: "Nu va mai fi niciun episod ca acesta"

Nedelcearu promite să se facă băiat cuminte: "Nu va mai fi niciun episod ca acesta"

Fotbal intern

Dinamo s-a impus uşor la Mediaş, scor 3-0 şi s-a apropiat la un punct de Astra, echipa de pe locul 6.

Ionuţ Nedelcearu, unul dintre dinamoviştii care au fost centrul scandalului de dinaintea meciului cu Aerostar, din Cupă, promite să stea departe de astfel de evenimente.

"Aveam nevoie de victorie pentru moral şi încredere. Ne-am făcut meciul uşor. Nu mai contează ce a fost, e momentul zero, aşa cum ne-a spus şi Mister în vestiar.

Pentru mine n-a fost o perioadă prea bună. Eu încerc să fiu puternic. Eu îmi văd de treabă, nu mai contează ce a fost. Toţi am învăţat şi nu se va mai repeta. Ştiu că am mai zis-o, dar nu va mai fi niciun episod ca acesta. Dacă am mai face aşa ceva, cariera noastră ar fi închisă", a spus Nedelcearu la Telekom Sport.

Paul Anton, căpitanul lui Dinamo, e alături de colegii săi care au fost intens criticaţi:

"E un moment bun, am câştigat şi ne-am liniştit un pic, ne-am apropiat de play-off. Eu am încredere în echipă, în colegi, în antrenori că putem avea rezultate bune. Era normal ca noi să fim alături de cei tineri, chiar dacă au greşit. Am demonstrat că avem caracter şi am câştigat".
 

Comentarii
viewscnt
Articole similare
România, grupă complicată în Liga Naţiunilor! Ne luptăm cu Serbia, Muntenegru şi Lituania! Cum arată drumul spre Euro 2020

România şi-a aflat adversarele din Liga Naţiunilor, în urma tragerii la sorţi care a avut loc la Lausanne. Serbia, Muntenegru şi Lituania sunt cele trei echipe cu care ne vom confrunta în Grupa 3 a Ligii C. La prima vedere, tricolorii se pot considera ghinionşti, în condiţiile în care sorţii au decis să întâlni probabil cele mai puternice echipe din urnele 2 şi 3, Serbia, respectiv Muntenegru. Serbia va participa la CM 2018, în timp ce cu Muntenegru abia am jucat în preliminariile pentru turneul final din Rusia, iar tricolorii au obţinut un singur punct în cele două confruntări directe.