Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Miriuţă după egalul cu Sepsi: "Important este să salvăm echipa". Şi-a anunţat viitorul la Hermannstadt

Miriuţă după egalul cu Sepsi: "Important este să salvăm echipa". Şi-a anunţat viitorul la Hermannstadt

Hermannstadt​

Comentarii

Vasile Miriuţă, antrenorul lui Hermannstadt, a vorbit după egalul din deplasare, cu Sepsi şi consideră că a fost un rezultat echitabil.

"A fost primul meci după atâta timp, două echipe bune, ştim cu toţii că Sepsi chiar joacă foarte bine şi are jucători de valoare. Am făcut o partidă bună, mai ales a doua repriză, am egalat repede. Sunt mulţumit de ei, au alergat mult, s-au bătut şi chiar îi felicit.

Înainte de meci au venit băieţii la mine şi străinii şi românii şi mi-au zis "we fight for you, mister". Când jucătorii sunt aproape de tine mă obligă să mă duc mai departe. Important e să salvăm echipa. Dacă şefii îşi vor dori să rămân, voi rămâne să salvez echipa", a declarat Miriuţă după meci. 

Pentru Hermannstadt ar fi urmat meciul cu Dinamo, dar care a fost amânat după ce la clubul din "Ştefan cel Mare" a apărut un caz de coronavirus. 

"Vom vedea zilele viitoare când vom juca cu Viitorul, cu Dinamo sută la sută nu vom juca, ştim ce s-a întâmplat. Ne vom pregăti. Luni vom ştii ziua şi ora la care vom juca şi ne vom pregăti, pentru că altceva nu avem de făcut",  a mai spus antrenorul sibienilor. 

”Fiecare punct contează în play-out, ştim că fiecare meci e foarte greu şi ştiam de la început că Sepsi e o echipă foarte bună şi acasă. Bine că am jucat fără suporteri. Ne bucurăm de punctul acesta câştigat, pentru că până la final va conta foarte mult. Mereu Mister a fost cu noi, e un antrenor foarte bun, ne-a ajutat foarte mult şi mereu trebuie să fim împreună, indiferent ce se întâmplă. Suntem cu Mister până la final, trebuie să fim mult mai uniţi, pentru că a venit o nouă conducere la echipă, nu mai contează acum, contează ce facem noi pe teren şi eu cred că, cu rezultate, va fi mult mai bine pentru toată lumea”, a mărturisit experimentatul fundaş al sibienilor, Ousmane Viera, după meci.

Afla mai multe despre: vasile miriutahermannstadtviera 

viewscnt
Articole similare