Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mironică, Becali şi Biden. Cum i-a întrerupt patronul FCSB-ului discursul lui Joe Biden: "Hahaleră, jigodie ce eşti"

Mironică, Becali şi Biden. Cum i-a întrerupt patronul FCSB-ului discursul lui Joe Biden: "Hahaleră, jigodie ce eşti"

Sporturi

Comentarii

"SportCast cu Sile" a revenit cu un nou episod extrem de spectaculos. De această dată, invitatul lui Silviu Tudor Samuilă a fost celebrul comentator sportiv Mihai Mironică.

În timpul discuţiei, Mihai Mironică şi-a amintit de un episod cu totul special în care, din cauza sa, Gigi Becali a întrerupt discursul lui Joe Biden, pe atunci vicepreşedintele SUA.

"Gigi Becali a intrat în legătură directă cu noi şi l-am întrebat dacă merge la meci, avea Steaua (n.r. FCSB) meci în cupele europene, în seara acelei zile.

El era europarlamentar, era la Bruxelles şi zice «Nu, că eu sunt la Bruxelles», iar eu zic «Bruxelles este în valonă sau în flamandă?». Gigi Becali era o fiară în acele vremuri. Adică, dacă te uitai nu ştiu cum spre el ... Dar să îi zici aşa ceva, în direct la TV... Şi a început «hahaleră, jigodie» şi aşa mai departe.

Ulterior, a venit în emisiune Corneliu Vadim Tudor, la ceva timp după acest episod, şi mi-a zis «Eu am venit în emisiunea asta doar ca să îl cunosc pe ală pe care Becali îl înjura atât de tare încât eu eram în plenul Parlamentului European, Joe Biden, care era vicepreşedintele Americii, ţinea un discurs şi nu mai reuşeam să îl aud pe Biden, pentru că de la bufetul Parlamentului European se auzea «Mironică eşti o hahaleră, eşti o jigodie». Atât de tare se auzea încât îl acoperea pe Biden».

Aşa m-am şi intersectat şi cu viitorul preşedinte al Americii" , a declarat Mihai Mironică la Orange Sport.

Afla mai multe despre: becali 

viewscnt
Articole similare