Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

MM Stoica, contre cu Dan Petrescu: "Sunt siderat!". Face dezvăluiri: "Eu ştiu multe, dar nu prea mint"

MM Stoica, contre cu Dan Petrescu: "Sunt siderat!". Face dezvăluiri: "Eu ştiu multe, dar nu prea mint"

FCSB

Comentarii

Deşi au fost colegi la Unirea Urziceni în istoricul sezon 2008-2009, când ialomiţenii au câştigat titlul, MM a continuat războiul de la distanţă cu Dan Petrescu, actualul antrenor al lui CFR.

"Sunt siderat să văd cum Dan Petrescu poate să spună că a fost un arbitraj prost, că poate să vorbească de eliminări fără să dea exemple, să spună că echipa lui nu a primit goluri pe contrataac! Păi cum să ia gol pe contraatac, când el stă cu fundul în poartă, când nu atacă? Spunea cât de mult îl dorea pe Hoban. Nu este adevărat, pentru că nu era vorba că îl voia el, îl voiam eu. El nu îl cunoştea pe Hoban. Eu ştiu multe, dar nu prea mint. Am o mare calitate, eu nu mint! Din moment ce făcea schimbări în prelungiri normal că trăgea de timp",  a spus directorul sportiv al vicecampioanei citat de GSP.

El a adăugat că rivala la titlu a fost mulţumită de egal: "Faptul că CFR a făcut o schimbare pentur trecerea timpului înseamnă că au încercat să nu piardă această partidă, nu a încercat să câştige şi poate că este normal pentru că aveau un avantaj de patru puncte înainte de acestui joc şi ştiau că avem un meci foarte important, derbiul fotbalului românesc, cu Dinamo, odihnită datorită condiţiilor atmosferice, pe care noi nu le-am văzut, dar asta a fost. Poate o să creăm noi un ciclon în tribune cu suporterii noştri şi o să micşorăm distanţele faţă de adversarii noştri."

Afla mai multe despre: dan petrescumihai stoicasteauafcsbdan petrescuscandaldeclaratii 

viewscnt
Articole similare