Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

MM Stoica, discurs dur înaintea derby-ului cu CFR: "Nu înţeleg de ce atâta răutate! Sunt uimit"

MM Stoica, discurs dur înaintea derby-ului cu CFR: "Nu înţeleg de ce atâta răutate! Sunt uimit"

Fotbal intern

Comentarii

Mihai Stoica, directorul sportiv al celor de la FCSB, a venit la conferinţa de presă pentru a atrage un semnal de alarmă în privinţa arbitrajelor.

Stoica susţine că CFR Cluj e avantajată clar de greşelile de arbitraj.

"Vreau să-mi exprim îngrijorarea. Pentru faptul că suntem dezavantajaţi flagrant de arbitraje, dar şi pentru faptul că CFR e avantajată flagrant. Sau că presa încearcă să acopere greşelile de arbitraj? Am văzut azi o analiză că suntem uşor avantajaţi...Când primeşti 5 penalty-uri la 0-0 când două sunt dictate eronat, iar două nici nu ştiu cum să le calific. Ce penalty s-a dat la 0-0 cu Craiova, când jucătorii se ating reciproc? Şi se consideră că s-a acordat corect. Sunt greşeli prea evidente.

Noi nici nu aveam nevoie de penalty cu Mediaş. Arbitrii par că abia aşteaptă să dea penalty pentru CFR. Eu nu vreau să atac pe CFR.

S-a discutat de penalty-ul nostru cu Plzen. E penalty clar, ce contează că a atins şi mingea? Nu înţeleg de ce atâta răutate. Acest club a investit peste 10 milioane de euro în jucători români. Cu Plzen am jucat cu 9 jucători români în echipa de start şi cu unul care va aplica pentru cetăţenie, Junior Morais.

Noi nu vrem să fim avantajaţi, dar să fim arbitraţi în aceleaşi condiţii ca celelalte competitoare. Sunt pur şi simplu uimit de ce se întâmplă. Liga 1 funcţionează datorită drepturilor TV şi a lui Gigi Becali", a declarat MM Stoica.

Afla mai multe despre: mihai stoicafcsbcfr clujarbitraj 

viewscnt
Articole similare