Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

MM Stoica, implicat într-un scandal uriaş într-un club! A râs de beţia de la Dinamo, dar a comis-o grav: ”Avea capul umflat, se învineţise”

MM Stoica, implicat într-un scandal uriaş într-un club! A râs de beţia de la Dinamo, dar a comis-o grav: ”Avea capul umflat, se învineţise”

FCSB

Comentarii

Mihai Stoica a fost implicat într-un scandal monstru într-un club de fiţe din Capitală! Directorul sportiv al FCSB-ului era însoţit de fiica sa, Teodora, şi de iubitul acesteia în momentul în care a început un conflict cu cei prezenţi la masa de lângă. Site-ul cancan.ro a publicat astăzi imaginile

VIDEO AICI

Conform informaţiilor prezentate de Gazeta Sporturilor, MM Stoica a aruncat cu sticle şi s-a răfuit cu toţi cei din jurul său. După ce au spart tot ce se putea în interiorul clubului, certăreţii au ieşit în parcare, acolo unde s-au războit şi cu bodyguarzii prezenţi la faţa locului.

"MM Stoica a început să arunce cu sticlele, a spart tot ce era pe masă! S-au împins în club, până au ieşit afară, au spart geamurile de la intrare cu sticlele! Totul era distrus pe masa lor, iar pe lângă ei erau doar sticle sparte şi cioburi. Lumea a fugit, nu ştia pe unde să iasă. Mache a ieşit pe uşa din spate când a început scandalul, a dispărut imediat. Era totul spart în jurul lor"

"Apoi, s-au bătut în curte cu bodyguarzii de la LOFT. Erau beţi, terminaţi, nu se ţineau pe picioare! Petrache a căzut într-un şanţ în parcarea de lângă, a căzut într-un gol acolo. MM urla în curte că «Vă omor pe toţi!». Arunca în parcare cu sticlele de băutură, toţi prietenii lui încercau să-l calmeze. Avea capul umflat, era tumefiat la faţă, se învineţise... Au fost scene şocante!", spune un martor pentru gsp.ro.

A FĂCUT MIŞTO DE BEŢIA DE LA DINAMO

MM nu s-a putut abţine şi a comentat ironic scandalul bahic de la Dinamo, când Steliano Filip şi mai mulţi jucători ai ”câinilor” au făcut scandal în hotel, dar acum a venit rândul lui să fie implicat în mijlocul unui episod îmbibat în licori fine.

"Dacă Dinamo va intra în play-off? Nu ştiu, depinde de multe lucruri, depinde ce face Leipzig de exemplu", a spus MM cu trimitere subtilă la faptul că iniţial fotbaliştii de la Dinamo

Afla mai multe despre: mm stoicabataieclubscandalbautura,  

viewscnt
Articole similare