Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Se petrec multe sub ochii lui Horaţiu”. MM Stoica, reacţie în timpul partidei Dortmund - Atletico

”Se petrec multe sub ochii lui Horaţiu”. MM Stoica, reacţie în timpul partidei Dortmund - Atletico
Comentarii

Borussia Dortmund a făcut un meci extraordinar pe teren propriu împotriva echipei Atletico Madrid în manşa retur a sferturilor de finală din UEFA Champions League, scor final 4-2.

La meciul Atletico - Borussia, germaniii s-au calificat după 4-2 în retur şi 2-2 în tur. Pentru Atletico au marcat Hummels (49 - autogol) şi Correa (64). Golurile germanilor au fost înscrise de Brandt (34), Maatsen (39), Fullkrug (71) şi Sabitzer (74).

MM Stoica a urmărit partida şi a scris un mesaj pe reţelele de socializare. ”Se petrec multe sub ochii lui Horaţiu”, a fost ironia lui MM Stoica. 

Ce a declarat Simeone după meci:

„Echipa a încercat până la final să câştige un joc care a fost opusul a ceea ce ne-am dorit. Am avut pe Metropolitano mai multe ocazii prin care puteam mări diferenţa de scor.

Adversarii noştri au reacţionat bine la 2-2 şi au câştigat meciul tocmai pentru că au ştiut să gestioneze mai bine acest moment. Nu pot decât să-i felicit. Jucătorii mei au făcut o treabă foarte bună, au ajuns până în sferturi şi au dat totul, nu mai e nimic de spus.

Nu am mai avut forţă ofensivă după ce am egalat. E fotbal, trebuie să ne felicităm rivalii, acum ne vom concentra pe La Liga. Au fost superiori, iar atunci când sunt superiori trebuie felicitaţi”, a declarat Simeone după meci, potrivit Marca.

Afla mai multe despre: mm stoicahoraţiu moldovanatletico madrid 

viewscnt
Articole similare