Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mogoş a povestit ce a simţit în momentul comoţiei suferite în meciul cu Irlanda de Nord: ”Am simţit că-mi pierd cunoştinţă”

Mogoş a povestit ce a simţit în momentul comoţiei suferite în meciul cu Irlanda de Nord: ”Am simţit că-mi pierd cunoştinţă”

Echipa națională

Comentarii

Echipa naţională a României a terminat la egalitate vineri seara, pe teren propriu, scor 1-1, cu naţionala Irlandei de Nord, într-un meci amical disputat la Bucureşti.

Mogoş, reacţie după accidentarea de pe Arena Naţională

Vasile Mogoş a plecat la spital în timpul meciului România – Irlanda de Nord! Fundaşul celor de la CFR Cluj a suferit o accidentare serioasă în prima repriză a meciului amical de pe Arena Naţională.

Lovit direct în cap de un adversar, fundaşul Vasile Mogoş (31 ani) a fost transportat la spital.

În urma comoţiei suferite, Mogoş are interdicţie să zboare 48 de ore. Motiv pentru care NU a zburat alături de lot, la Madrid, unde este programată a doua partidă amicală împotriva lui Columbia

Mogoş a avut prima reacţie şi a povestit despre nefericitul eveniment. 

”Îmi amintesc că am încercat să trimit mingea în careu cu capul. Eu şi adversarul am sărit spre ea, dar în încercarea de a lovi balonul, m-a lovit puternic cu capul în tâmplă.

Pe moment credeam că am o rană deschisă, că mi-ar curge sânge, dar nu era aşa. M-am ridicat, am reintrat în joc, dar la următoarea fază de pe teren am simţit că-mi pierd cunoştinţa.

Medicii mi-au recomandat să fac cinci-şapte zile repaus de la antrenamente sau jocuri, acesta fiind şi motivul pentru care m-am întors la Cluj şi nu am plecat alături de echipa naţională în Spania.

Mă simt bine acum, însă mai am uşoare dureri de cap, dar per total sunt ok. Îmi pare rău că am părăsit cantonamentul echipei naţionale pentru că mă simţeam bine alături de coechipierii mei, cărora le doresc multă baftă în meciul cu Columbia”, a declarat Mogoş, potrivit Fanatik.

Afla mai multe despre: vasile mogoşnaţionala românieiaccidentare 

viewscnt
Articole similare