Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Moment fabulos cu Dorinel Munteanu! A crezut că un fotbalist pleacă din timpul programului: "Cine e? Vă daţi seama cât de riguros e" | EXCLUSIV

Moment fabulos cu Dorinel Munteanu! A crezut că un fotbalist pleacă din timpul programului: "Cine e? Vă daţi seama cât de riguros e" | EXCLUSIV

Oțelul Galați

Comentarii

Preşedintele Oţelului Galaţi, Marian Brăilescu, a fost întrebat dacă Dorinel Munteanu este un antrenor de temut pentru jucători. El a spus că "Neamţul" îşi doreşte ordine în plan sportiv şi a oferit un exemplu petrecut recent.

Este Dorinel Munteanu un antrenor de temut? Cum se comportă la Oţelul Galaţi

Nou-promovata Oţelul Galaţi, locul 8 în Superliga, are un parcurs peste aşteptări în acest sezon, la un singur punct de Petrolul, care e pe ultimul loc de play-off. 

Victoriile legate cu FCU Craiova 1948, scor 2-0, şi Dinamo, scor 1-0, au propulsat echipa lui Dorinel Munteanu, iar preşedintele Marian Brăilescu a explicat cum se lucrează la Oţelul

Dorinel Munteanu este unul dintre "pilonii" proiectului, iar de multe ori a existat întrebarea dacă este un antrenor fioros pentru jucători. Preşedintele Oţelului a lămurit acest aspect şi a povestit un moment care confirmă disciplina pe care se bazează fostul component al Generaţiei de Aur. 

"Dorinel Munteanu nu e un tehnician dur. Este un tactician riguros, dar nu la caracter, ci la disciplina sportivă. Noi am mai lucrat cu Dorinel la Galaţi, şi-a lăsat amprenta asupra istoriei clubului. 

El e foarte atent la orice detaliu. Îmi aduc aminte că aseară (n.r. - miercuri) eram pe holul echipei, mă pregăteam să plec şi am salutat pe cineva din staff, iar domnul Dorinel a crezut că e un jucător care pleacă mai devreme. Dorinel a ieşit din cabina lui şi a întrebat <<Cine e?>>. Vă daţi seama cât de riguros e. El vrea ca jucătorii să stea la saună, la refacere, masaj, bazin. 

Nu au fost probleme niciodată cu jucătorii, că noi când îi căutăm vrem şi caractere în vestiar, iar toţi ştiu că trebuie să se alinieze rigorilor. Faptul că avem acest grup solid încă din Liga 3 face ca oricine vine să fie absorbit de vestiar", a declarat Marian Brăilescu pentru Orangesport.ro. 

 

 

Afla mai multe despre: dorinel munteanudorinel munteanu otelul galatimarian brailescu 

viewscnt
Articole similare