Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Motivul pentru care Hagi i-a lăsat pe bancă pe Eric şi pe Chiţu la meciul cu CS U Craiova

Motivul pentru care Hagi i-a lăsat pe bancă pe Eric şi pe Chiţu la meciul cu CS U Craiova

Superliga

Comentarii

Gică Hagi a explicat motivele pentru care Eric şi Chiţu - doi dintre cei mai buni jucători ai Viitorului - au fost lăsaţi pe bancă la meciul cu Craiova. CS U s-au impus cu 3-1, însă golurile oltenilor au venit abia după ce Ţîru a fost eliminat, în minutul 57.

Hagi a surprins când a anunţat echipa de start pentru meciul cu Craiova. Deşi importanţa partidei era mare, Eric şi Chiţu au fost lăsaţi pe bancă. Gică Hagi spune că a considerat că şi alţi jucători merită o şansă. Patronul Viitorului a lăsat de înţeles că înlocuitorii celor doi au fost mai în formă la antrenamente.

”Eu decid, văd care e (n.r. în formă) şi am decis că e rândul celorlalţi să jucăm, pentru că aşa am gândit-o eu. Cred că am făcut bine pentru că echipa s-a manifestat foarte bine, dar după acea eliminare lucrurile au mers spre Craiova, pentru că au avut superioritate. E o echipă care atacă bine, are jucători tehnici, rapizi , iuţi. După aia (n.r. după eliminare) aveau spaţii mai mari şi intr-adevăr, au jucat mai bine ca noi după”, a declarat Gică Hagi.

CS U Craiova a câştigat cu 3-1 în faţa Viitorului. Echipa lui Gică Hagi a deschis scorul în minutul 42, prin Ţucudean, dar Craiova a reuşit să egaleze printr-un penalty transformat în minutul 58 de Mitriţă. Tot la acea fază, Ţîru a văzut al doilea galben şi a fost eliminat. Craiova a mai marcat apoi prin Bancu (62) şi Bărbuţ (78). Eric a intrat în minutul 70, în vreme ce Chiţu n-a prins niciun minut.
 

Afla mai multe despre: cs u craiovaviitorulgica hagieric 

viewscnt
Articole similare