Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mourinho acuzat de "crimă". Cum se apără portughezul

Mourinho acuzat de "crimă". Cum se apără portughezul

Manchester United

Comentarii

Antrenorul formaţiei Manchester United, Jose Mourinho, îşi apără stilul defensiv pe care îl imprimă echipelor lui. El a declarat după victoria obţinută la Lisabona, cu Benfica, în Liga Campionilor, că o echipă bună din punct defensiv nu comite o crimă.

"Am fost echipa pozitivă, am controlat jocul tot timpul. Nu am simţit că putem lua gol, am fost solizi din punct de vedere defensiv. Uneori simt că a fi buni din punct de vedere defensiv e o crimă, dar nu e crimă. A fi buni din punct de vedere defensiv este un pas pentru a obţine rezultate. Ştiam că presiunea echipei Benfica nu poate dura 90 de minute. Benfica nu poate face tot meciul extraordinara muncă defensivă pe care a făcut-o Liverpool împotriva noastră. Fără nicio presiune, ştiam că golul o să vină. Avem nouă puncte, suntem la un punct de calificare şi la o victorie de câştigarea grupei. Un joc bun, solid", a declarat Mourinho.

Manchester United a învins, cu scorul de 1-0, pe Benfica Lisabona, în atapa a treia a Grupei A a Ligii Campionilor, prin golul marcat de Rashford, în minutul 65.

Afla mai multe despre: manchester unitedjose mourinhocrimaapararebenfica lisabonastil defensiv 

viewscnt
Articole similare