Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mourinho nu cedează şi continuă războiul cu Antonio Conte. Un nou atac virulent al portughezului: "Mie nu mi s-a întâmplat niciodată aşa ceva"

Mourinho nu cedează şi continuă războiul cu Antonio Conte. Un nou atac virulent al portughezului: "Mie nu mi s-a întâmplat niciodată aşa ceva"
Comentarii

Jose Mourinho aproape că a uitat de discuţiile aprinse pe care le-a avut cu Arsene Wenger, iar acum acum şi-a găsit un alt "client". Managerul lui Chelsea, Antonio Conte, a intrat în gura portughezului.

”Dacă nu mă comport ca un clovn pe margine, aşa cum fac alţii, înseamnă că mi-am pierdut pasiunea?”, declara Jose Mourinho în urmă cu câteva zile. Evident, răspunsul lui Conte nu s-a lăsat aşteptat: ”Demenţă, senilitate! Cred că aşa se cheamă. E ciudat cum poţi să uiţi ce făceai sau cum te comportai în trecut, iar acum să arunci cu astfel de vorbe. Poate ar trebui să se uite la meciuri din trecut. Despre el vorbeşte, aşa făcea el înainte”.

Ultimul cuvânt, cel puţin până în momentul de faţă, l-a avut tot portughezul. După declaraţia lui Antonio Conte, Jose Mourinho a revenit şi l-a "înţepat din nou pe managerul italian: "Nu-l condamn pentru cele spuse. Vorbeam de mine că nu am nevoie să mă port ca un clovn pentru a-mi demonstra pasiunea, că îmi controlez mai bine emoţiile. Ce nu mi s-a întâmplat niciodată şi nici nu mi se va întâmpla e să fiu suspendat pentru blaturi. Eu nu am trucat şi nici nu voi truca un meci".

Portughezul s-a referit la scandalul din fotbalul italian din sezonul 2012-2013, atunci când Conte era antrenor la Juventus şi a fost suspendat patru luni fiindcă nu a stopat trucarea a două partide ale fostei sale echipe, Siena, în 2010. El a scăpat de orice acuzaţie, însă, în 2016.

Afla mai multe despre: chelseaantonio contemanchester unitedlondrapremier league 

viewscnt
Articole similare