Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mulţumit şi nu prea. Cum a comentat Gnohere titularizarea lui Alibec, deşi acesta este în criză de formă

Mulţumit şi nu prea. Cum a comentat Gnohere titularizarea lui Alibec, deşi acesta este în criză de formă
Comentarii

Harlem Gnohere are sentimente amestecate când vorbeşte despre situaţia sa la FCSB. Nicolae Dică a decis să-l lase pe bancă la meciul cu Beer Sheva, scor 1-1 şi să-l titularizeze pe Denis Alibec, deşi atacantul francez este golgheterul Ligii 1, cu 9 reuşite.

Gnohere este cel mai în formă atacant din Liga 1, dar n-a reuşit să-şi câştige prin asta locul de titular. Conducerea insistă în continuare pe varianta Alibec, deşi internaţionalul român n-a reuşit să înscrie niciun gol în acest sezon al Ligii 1. Gnohere a fost lăsat pe bancă şi la meciul cu Beer Sheva, dar spune că nu este supărat pe decizia antrenorului:

”Respect decizia antrenorului, aşa am făcut-o de când m-am apucat de fotbal. Sunt profesionist şi respect decizia antrenorului. Antrenorul a decis să-l trimită pe Denis, Denis a făcut o partidă bună, de asemenea. Eu muncesc să fiu în primul 11 , dar nu înseamnă că dacă marchez în fiecare etapă este obligatoriu să fiu titular de fiecare dată”, a declarat Harlem Gnohere.

Atacantul francez a comentat şi situaţia în care se află Denis Alibec. Acesta trece printr-o formă foarte slabă, lucru confirmat şi în meciul cu Beer Sheva. Alibec a fost nemulţumit de fiecare dată când a fost lăsat pe bancă sau când a fost schimbat. Aseară, a izbucnit în plâns. Gnohere spune că-i înţelege frustrarea: ”Este normal să fie supărat când este pe bancă, pentru că toţi jucătorii vor să joace tot timpul. Cu atât mai mult Denis, pentru că este un internaţional român şi a vrut să demonstreze că merită să fie la echipa naţională. Deci este normal. De fiecare dată când nu este în primul 11 este supărat, dar când intră, dă totul”.



Gnohere a revenit apoi la situaţia sa. Spune că respectă deciziile patronului, care-l preferă pe Alibec, deşi nu-i pică bine să fie rezervă: ”Eu respect ce se întâmplă, patronul care vorbeşte despre mine sau antrenorul care vorbeşte despre mine. Le respect deciziile. Acum joc la Steaua, dau tot ce pot la fiecare meci. Pentru mine nu este o problemă să fiu pe bancă, chiar dacă este un lucru supărător să fiu pe bancă. Tot timpul vreau să joc, să dau totul pentru echipă”.

Afla mai multe despre: harlem gnoherefcsbdenis alibec 

viewscnt
Articole similare