Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Nadia Comăneci va petrece Revelionul într-o locaţie mirifică! | FOTO&VIDEO

Nadia Comăneci va petrece Revelionul într-o locaţie mirifică! | FOTO&VIDEO

Diverse

Comentarii

Nadia Comăneci va petrece Anul Nou la o cabană montană amplasată într-o zonă de vis a Americii.

Este vorba despre Lacul Tahoe (n.r. - Lake Tahoe), situat poate într-una dintre cele mai frumoase zone ale Americii. "Am optat pentru această locaţie deoarece Bart, Dylan şi prietena lui vor merge şi la schi", a precizat Nadia Comăneci pentru Orange Sport.

Nadia Comăneci, la Lake Tahoe de Revelion

Lacul are o suprafaţă de 497 de km pătraţi şi se află la graniţa dintre California şi Nevada iar priveliştea pe care o poţi admira în zonă aproape că îţi taie respiraţia.

Este zona unde Nadia Comăneci, cea mai valoroasă gimnastă a lumii din toate timpurile, a ales să-şi petreacă Revelionul alături de familie. Practic este vorba de o cabană aflată chiar pe malul lacului.

Aceasta aparţine familiei lui Joe Weider, cel care l-a descoperit şi format pe Arnold Schwarzenegger

"Noi suntem buni prieteni cu familia lui de mulţi ani. Aceasta este una dintre proprietăţile lor. Locul este, într-adevăr, minunat. O privelişte superbă.

Cum băieţii şi-au dorit să meargă la schi am optat să ne petrecem Revelionul aici. Bart, Dylan şi prietena lui sunt pasionaţi de schi, aşa că în fiecare zi merg pe pârtie", a completat Nadia.

"Zeiţa" de la Montreal obişnuia ca în fiecare an să schieze

Nadia a învăţat să schieze încă din copilărie. Şi-a perfecţionat tehnica în timpul Facultăţii de Educaţie Fizică şi Sport când a avut de dat examene la schi, în Parâng.

"Schiul a fost sportul de iarnă pe care l-am practicat cel mai des. Îmi plăcea să schiez. Acum prefer să stau doar pe margine şi să urmăresc ceea ce fac Bart şi Dylan pe pârtie", a completat Nadia.

Afla mai multe despre: nadia comăneci 

viewscnt
Articole similare