Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

NBA All Star Game la Orange Sport. Cifrele unui weekend cu adevărat spectaculos în Indianapolis

NBA All Star Game la Orange Sport. Cifrele unui weekend cu adevărat spectaculos în Indianapolis

NBA

Comentarii

Selecţionata Conferinţei de Est a dominat echipa Vestului, pe care a învins-o cu scorul de 211-186, duminică, la Indianapolis, în tradiţionalul meci anual al vedetelor din NBA, pe fondul unui record de puncte.

Meciul vedetelor este un spectacol care scoate în evidenţă cei mai buni jucători din NBA începând din 1951. Lipsa de intensitate a meciului este o obişnuinţă, chiar dacă uneori acest lucru este contrazis pe final de meci. Dar şi de data aceasta, NBA a ratat pariul său de a dinamiza evenimentul revenind la formatul istoric Est contra Vest, după şase ani în care cei doi căpitani şi-au format echipele.

Numeroşi jucători nu şi-au ascuns dezinteresul pentru acest meci, disputat la pas. Vedetele ligii şi-au înmulţit aruncările de la distanţă (67 reuşite din 168 încercări) şi slam dunk-urile fără opoziţie,

Coordonatorul de joc al lui Milwaukee Bucks, Damian Lillard (39 puncte, 6 pase decisive), autorul a două aruncări reuşite de la mijlocului terenului, a fost desemnat cel mai bun jucător al meciului - MVP, dar în fluierăturile publicului, care spera ca vedeta locală Tyrese Haliburton (32 puncte) să obţină acest trofeu.

La rândul său, Karl-Anthony Towns (Minnesota Timberwolves) a fost cel mai bun marcator al meciului, cu 50 de puncte, în timp ce starul LeBron James a marcat cu această ocazie a 20-a selecţie în meciul vedetelor, un record la 39 de ani şi la al 21-lea sezon în NBA.

Dar weekend-ul All-Star a fost unul complex. Tânăra speranţă franceză Victor Wembanyama, selecţionată pentru turneul tinerelor talente, a fost eliminat cu echipa sa de către o formaţie compusă din jucători din G-League (campionatul de dezvoltare) vineri.

Sâmbătă, ziua a debutat cu concursul "Skills challenge" (de mânuire a mingii), fiind urmat de duelul aruncărilor de trei puncte dintre Stephen Curry şi Sabrina Ionescu, care a opus, în premieră, o jucătoare din liga profesionistă feminină de baschet (WNBA) şi un baschetbalist din NBA.

Stephen Curry, vedeta formaţiei Golden State Warriors, a obţinut 29 de puncte, faţă de cele 26 ale Sabrinei Ionescu, componentă a echipei New York Liberty.

La rândul său, Mac McClung, care evoluează în G-League, a câştigat concursul de slam dunk-uri.

Afla mai multe despre: nba 

viewscnt
Articole similare