Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Momente istorice în direct la Orange Sport. Vedetele din NBA au doborât record după record în All-Star Game. A fost SHOW total în Est vs. Vest | VIDEO

Momente istorice în direct la Orange Sport. Vedetele din NBA au doborât record după record în All-Star Game. A fost SHOW total în Est vs. Vest | VIDEO

NBA

Comentarii

Cei mai buni jucători din NBA s-au înfruntat, la Indianapolis, în a 73-a ediţie a All-Star Game. MVP-ul Damian Lillard, de la Milwaukee Bucks, a marcat 39 de puncte, iar echipa Estului a învins Vestul cu 211-186, învingătorii reuşind cele mai multe puncte din istoria de 73 de ani a jocului. Recordul anterior: 196 de puncte, reuşite de Vest în 2016.

A fost o avalanşă de recorduri. Totalul de 397 de puncte a spulberat recordul de 374 stabilit în 2017, în timp ce Estul a reuşit 42 de aruncări de 3 puncte pentru a depăşi recordul de 35 stabilit de Team LeBron în 2019. Echipele au reuşit 193 de puncte în prima repriză, depăşind recordul de 191 de puncte stabilit anul trecut pentru orice repriză, iar Estul a egalat un record pentru orice repriză, reuşind 104 puncte până la pauză.

Jaylen Brown, de la Boston Celtics, a avut 36 de puncte, iar Tyrese Haliburton, de la Indiana Pacers, a terminat cu 32 pentru Est, în timp ce Antetokounmpo a avut 23, iar Jayson Tatum a terminat cu 20.

"Să poţi avea o astfel de performanţă este special", a spus Lillard.

Karl-Anthony Towns, de la Minnesota Timberwolves, a marcat 50 de puncte pentru Vest în doar 28 de minute. Shai Gilgeous-Alexander de la Oklahoma City Thunder a înscris 31 de puncte pentru Vest.

Vestul a reuşit o mulţime de puncte: Cu 186, este pe locul patru în topul celor mai multe puncte reuşite de o echipă în istoria All-Star. Şi, evident, cele mai multe vreodată într-o înfrângere.

Alte recorduri:

- Estul a încercat 97 de aruncări de 3 puncte; recordul anterior a fost de 90 de către echipa LeBron în 2019.

- Echipele a avut 66 de aruncări de 3 puncte reuşite şi 168 de aruncări de 3 puncte încercate (recordurile anterioare au fost 62 şi 167 în 2019).

Lillard a făcut istorie. El şi-a apărat titlul de aruncător de 3 puncte sâmbătă seara - apoi a câştigat titlul de MVP duminică seara. Singurul jucător care a mai câştigat o probă de sâmbătă şi MVP-ul All-Star în acelaşi weekend a fost Michael Jordan în 1988, când a câştigat concursul de dunk, precum şi trofeul MVP.

Cea de-a 74-a ediţie a NBA All-Star Game va avea loc la 16 februarie 2025, la Chase Center din San Francisco, casa celor de la Golden State Warriors.

Afla mai multe despre: nbaall star 

viewscnt
Articole similare