Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Negoiţă se foloseşte de toate mijloacele pentru a aduce jucători pe gratis la Dinamo. Cum a revenit Mihai Popescu la echipă

Negoiţă se foloseşte de toate mijloacele pentru a aduce jucători pe gratis la Dinamo. Cum a revenit  Mihai Popescu la echipă

Dinamo București

Comentarii

Negoiţă a intervenit prin partid pe lângă primarul Pandele pentru a-l lua înapoi pe Mihai Popescu, împrumutat la FC Voluntari, fără bani, informează Gazeta Sporturilor.

Potrivit GSP.ro, care citează surse proprii, Mihai Popescu, 24 de ani, împrumutat până în vară de "câini" la FC Voluntari, s-a întors în Ştefan cel Mare după ce Robert, fratele lui Ionuţ Negoiţă, a vorbit cu primarul Voluntariului, Florentin Pandele.

Popescu nu avea nicio clauză, în contractul de împrumut, prin care să poată fi luat înapoi înainte de termen, dar oamenii din conducerea clubului ilfovean s-au trezit cu ordin direct de la primar să accepte mutarea, mai adaugă sursa citată.

Un rol important în readucerea lui Popescu la echipa din Ştefan cel Mare a jucat şi Vasile Miriuţă, care îl place foarte mult pe fundaş şi a insistat ca acesta să fie readus la echipă.

Afla mai multe despre: dinamoliga 1mihai popescu,  

viewscnt
Articole similare