Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Neymar, fluierat de suporteri după ce nu l-a lăsat pe Cavani să execute un penalti la meciul cu Dijon

Neymar, fluierat de suporteri după ce nu l-a lăsat pe Cavani să execute un penalti la meciul cu Dijon
Comentarii

Brazilianul Neymar a fost fluierat de suporterii formaţiei Paris Saint-Germain, după ce nu l-a lăsat pe Edinson Cavani să execute un penalti pe finalul meciului cu Dijon, scor 8-0, din campionatul Franţei.

 La finalul meciului de miercuri, Neymar a părăsit furios terenul, fără să acorde interviuri deşi fusese numit jucătorul meciului.

Potrivit L'Equipe, jucătorul s-ar fi supărat că fanii de pe Parc des Princes l-au fluierat în momentul executării penaltiului din minutul 83, deşi şi Edinson Cavani ar fi dorit să bată lovitura de la 11 metri pentru a depăşi recordul lui Zlatan Ibrahimovici.

În momentul dictării loviturii de la 11 metri, din minutul 83,  publicul a început să scandeze numele lui Cavani, însă Neymar a luat balonul şi s-a pregătit să execute, fără a-i adresa o privire coechipierului său, lucru ce a atras nemulţumirea fanior.

Dacă uruguayanul ar fi executat şi ar fi marcat, el ar fi devenit cel mai bun marcator din istoria echipei Paris Saint-Germain.

Formaţia Paris Saint-Germain a învins, miercuri, pe teren propriu, cu scorul de 8-0, echipa Dijon, în etapa a XXI-a a campionatului Franţei, meci în care Neymar a marcat de patru ori, Di Maria de două ori, iar Cavani a egalat recordul lui Ibrahimovici de 156 de goluri înscrie pentru parizieni.

Neymar a marcat în minutele 42, 57, 73, 83 (penalti), Di Maria a punctat în 4 şi 15, iar Cavani în minutul 21.

Pentru PSG a înscris şi Mbappe, în minutul 77.

Paris Saint-Germain este lider în campionatul Franţei, cu 56 de puncte, 11 mai multe decât Olympique Lyon, ocupanta locului secund.

Afla mai multe despre: neymarscandalfluieratfranta 

viewscnt
Articole similare