Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Niculescu a comentat pe larg vestea că Dinamo a ales alt antrenor | Mesaj pentru şefii "câinilor"

Niculescu a comentat pe larg vestea că Dinamo a ales alt antrenor | Mesaj pentru şefii "câinilor"

Fotbal intern

Comentarii

Claudiu Niculescu a recunoscut că, de când a plecat Contra de la Dinamo, s-a gândit doar la posibilitatea să revină în Ştefan cel Mare, ca antrenor, de această dată. "E important că se gândesc la mine la fiecare schimbare de antrenor. Va veni şi ziua aia!"

"Nu s-a intamplat nici de aceasta dată, nu e absolut nicio problemă. Poate nu e momentul. Dar, cândva, în viitor, va veni şi acea zi, sper. Iar când va veni, eu zic ca voi intra în istorie. Nu sunt dezamagit, absolut deloc. Sunt dezamagit de un singur lucru, să nu se mai vehiculeze, da. Pentru ca trebuie să recunosc, si mie mi-a distrat puţin atentia de la ceea ce am de făcut aici.

Dar acum, mă întorc şi sunt cu mintea în totalitate la baietii pe care ii antrenez, la baieţii mei, la o echipă pe care o antrenez, pentru că am reuşit nişte lucruri excepţionale eu cu băieţii, şi nu numai, împreună cu întreg clubul. Aceste zvonuri şi aceste speculatii nu mi-au făcut bine nici mie, nici băieţilor, până la urmă. Dar de astăzi se sterge absolut totul cu buretele. Sunt antrenorul lui FC Voluntari. Cât? Rămâne de văzut.

Am o clauza eliberatoare, să zic aşa. Dar nu m-am gândit absolut deloc în aceste zile la clauze. Citeam şi eu din presă, am vorbit şi eu cu prieteni, m-au sunat prieteni, Danciu, zilele trecute, că sunt pe listă. I-am spus că am fost pe lista lui Schindler. Eu tot timpul sunt pe listă, dar va veni, va veni şi acel moment.

Pentru mine totuşi e important că la fiecare schimbare de antrenor se gândesc la mine. În iarnă, nu am resimţit atât de tare acest lucru, Când a venit Cosmin, eram pe acea lista de 3-4 nume. Dar atunci nu eram sunt sub contract cu altă echipă. Acum sunt sub contract şi pot să spun că aceste zvonuri mi-au distrat atenţia", a declarat Claudiu Niculescu la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: claudiu niculescudinamolistaantrenorcontraconcordia 

viewscnt
Articole similare