Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Nicuşor Bancu, plin de entuziasm la prezentarea trofeului EURO: „Ieşim din grupe! Asta îmi doresc cel mai mult”

Nicuşor Bancu, plin de entuziasm la prezentarea trofeului EURO: „Ieşim din grupe! Asta îmi doresc cel mai mult”

Echipa națională

Comentarii

Trofeul EURO a ajuns şi la Bucureşti, iar mai multe nume importante din fotbalul românesc au fost prezente la eveniment.

Nicuşor Bancu, încrezător înainte de EURO: „Putem să ajungem chiar mai departe de grupe!”

Nicuşor Bancu, fundaşul stânga al echipei naţionale şi al Universităţii Craiova, a fost şi el prezent şi a vorbit despre şansele României la turneul final din Germania. Fotbalistul oltenilor are mare încredere că echipa naţională poate face o figură frumoasă la EURO şi să treacă de faza grupelor.

„Pentru mine înseamnă foarte mult că am reuşit să ne calificăm! Îmi doream şi eu si toată România. Ne bucurăm că suntem acolo şi sper să facem o figură frumoasă. Eu sper să ieşim din grupe, asta îmi doresc cel mai mult.

Am demonstrat că se poate. Am câştigat grupa. Am iesit neînvinşi şi acest lucru ne dă un moral foarte bun şi încredere mare pentru a ieşi la EURO din grupe.

Nimeni nu-ţi interzice să visezi. Rezultatele din ultima vreme ne dau încredere că se poate chiar să ajungem mai departe de grupe, dar nu vreau să mă gândesc mai departe. Vreau să o luăm pas cu pas şi să jucăm bine ca până acum.

Este un trofeu foarte frumos, mă bucur că am reuşit să-l ating. Sper să-l ating o dată în cariera mea, dar e un vis prea îndrăzneţ”, a declarat Nicuşor Bancu.

  • 1,5 milioane de euro este cota de piaţă a lui Nicuşor Bancu, potrivit portalului de specialitate Transfermarkt.com

Afla mai multe despre: nicusor bancueuroechipa nationala 

viewscnt
Articole similare