Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Noapte grea pentru Halep înainte de meciul cu Osaka. ”Am dormit doar două ore”. Care a fost motivul!

Noapte grea pentru Halep înainte de meciul cu Osaka. ”Am dormit doar două ore”. Care a fost motivul!

Tenis

Comentarii

Simona Halep, locul 1 în clasamentul WTA, şi-a egalat cea mai bună performanţă la Australian Open, calificarea în sferturile de finală, după victoria obţinută cu scorul de 6-3, 6-2, în faţa japonezei Naomi Osaka.

La conferinţa de presă, de după meci, Simona Halep a dezvăluit că a avut o noapte foarte grea, înainte de întâlnirea cu Osaka, dormind doar două ore din cauza durerilor.

"Da, a fost mult mai bine că meciul a fost mai scurt. Sunt foarte fericită că mi-am găsit ritmul. Nu e uşor să faci asta când eşti foarte obosit. Prima zi după meci a fost totul bine. Noaptea trecută a fost foarte greu. Nu am putut dormi. Am avut dureri peste tot. Am reuşit să dorm două ore înainte de meci şi m-am simţit bine. Am fost proaspătă.

Glezna încă este inflamată. Dar nu mă mai gândesc la asta. Am văzut că pot câştiga meciurile aşa şi mă simt mai bine. Alerg foarte mult şi poate că m-am obişnuit cu durerea. Nu mă mai gândesc aşa mult la ce se poate întâmpla. Dar durerea este acolo, o simt. Dar o pot controla", a declarat Halep la conferinţa de presă.

Afla mai multe despre: halepaustralian opentenissimoa 

viewscnt
Articole similare