Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Noul antrenor al naţionalei masculine de handbal anunţă: "Nu pot promite o calificare, dar pot promite că vom da totul pe teren"

Noul antrenor al naţionalei masculine de handbal anunţă: "Nu pot promite o calificare, dar pot promite că vom da totul pe teren"

Handbal

Comentarii

George Buricea, care urmează să fie numit în funcţia de antrenor al naţionalei masculine de handbal, a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că uşa selecţionatei va fi deschisă doar pentru jucătorii care “vor sută la sută”.

George Buricea: "Nu m-a surprins propunerea. Uşa naţionalei este deschisă doar pentru jucătorii care vor să vină 100%"

“Nu m-a surprins propunerea. S-a tot vorbit în ultima perioadă. Sunt un luptător şi îmi plac provocările. Vreau să fac ceva pentru ţara mea. Uşa naţionalei este deschisă doar pentru jucătorii care vor să vină sută la sută”, a spus Buricea.

El a precizat că promite că naţionala va da totul în calificările pentru Campionatul Mondial. “Favorită România în faţa Cehiei nu ştiu dacă este. Dar dacă nu credeam că noi putem face chestia asta nu eram acum în faţa dumneavoastră. Nu pot promite o calificare, dar pot promite că vom da totul pe teren”.

Preşedintele FR Handbal, Constantin Din, a vorbit despre surata contractului şi obiectivele noului antrenor al naţionalei: “Propunerea este pe perioada mandatului meu. Primul obiectiv este calificarea echipei naţionale la Campionatul Mondial, după care avem nevoie de reconstrucţie, de linişte, să preia ceea ce a făcut domnul Xavi Pascual”.

Naţionala de handbal masculin a României se va duela cu reprezentativa Cehiei, în faza play-off europeană a Campionatului Mondial din 2025. Meciurile vor avea loc tur-retur, între 8-12 mai 2024.

Afla mai multe despre: george buriceageorge buricea handbal masculin 

viewscnt
Articole similare