Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Novak Djokovic nu va participa la turneul de la Madrid. Motivul pentru care sârbul a luat această decizie

Novak Djokovic nu va participa la turneul de la Madrid. Motivul pentru care sârbul a luat această decizie

Tenis

Comentarii

Novak Djokovic (36 de ani) nu va participa la turneul de tenis Masters 1000 de la Madrid. Sârbul a anunţat de ce a luat această decizie.

Djokovic nu va participa la Madrid Open

La fel ca anul trecut, numărul 1 mondial Novak Djokovic nu va participa la turneul Masters 1000 de la Madrid şi se va concentra pe turneul de la Roma (6-19 mai) pentru a se pregăti pentru Roland Garros, relatază L'Equipe.

Învins în urmă cu o săptămână de Casper Ruud în semifinalele turneului Masters 1000 de la Monte Carlo, doar al treilea său turneu din acest an, Djokovic este nevoit să se retragă de la Masters 1000 de la Madrid. Această retragere a fost confirmată sâmbătă de jurnalistul sârb Sasa Ozmo.

Anul trecut, sârbul în vârstă de 36 de ani a fost nevoit să se retragă de la turneul spaniol din cauza unui disconfort la cotul drept. Acest lucru nu l-a împiedicat să câştige Roland Garros câteva săptămâni mai târziu. 

Numărul 1 mondial este aşteptat să se îndrepte spre Roma (6-19 mai) pentru a se pregăti pentru Grand Slam-ul francez (26 mai - 9 iunie).

În absenţa sa, italianul Jannik Sinner, numărul 2 mondial, devine cap de serie numărul 1 la Madrid, iar francezul Luca Van Assche, primul pe lista de aşteptare, intră direct pe tabloul principal.

Afla mai multe despre: tenisnovak djokovicatpmadrid open 

viewscnt
Articole similare