Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Nu l-aş fi primit pe Lucescu în cantonament!”. A fost ”bruiat” norocul lui Edi Iordănescu? | EXCLUSIV

”Nu l-aş fi primit pe Lucescu în cantonament!”. A fost ”bruiat” norocul lui Edi Iordănescu? | EXCLUSIV

Echipa națională

Comentarii

Doi dintre cei mai importanţi antrenori din istoria României, Mircea Lucescu (78 de ani) şi Anghel Iordănescu (73 de ani) au oferit un cadru spetaculos, pe aeroportul Otopeni, înaintea de plecării echipei naţionale a României spre Madrid, unde vor înfrunta Columbia, într-o partidă de verificare.

Cei doi tehnicieni au mers şi au discutat cu actualul selecţioner al României, Edi Iordănescu, în dorinţa de a găsi cele mai bune soluţii pentru a pune la puncte ultimele detalii înaintea turneului final de EURO 2024.

Bogdan Cosmescu: ”Nu l-aş fi primit pe Mircea Lucescu”

În stilul caracter caracteristic, comentatorul sportiv Bogdan Cosmescu a declarat că, dacă ar fi fost după el, nu l-ar fi primit la discuţii pe Mircea Lucescu, deoarece acesta s-a dovedit în timp a fi un antrenor ghinionist, care a reuşit doar prin eforturile personale.

Aşadar, Bogdan Cosmescu a afirmat, în glumă, că uriaşul noroc arătat sub mandatul lui Edi Iordănescu ar putea fi ”deranjat” de interferenţele cu istoricul dificil al lui ”Il Luce”, iar ghinionul şi-ar putea regăsi adresa spre tricolori.

Eu nu l-aş fi primit pe Mircea Lucescu. Şi îţi spun de ce. Pentru că familia Iordănescu are talismanele cu ea. Adică, ce s-a întâmplat în preliminariile astea a fost o minunăţie.

Mircea Lucescu nu este un antrenor norocos. Numai pe el putea să-l egaleze Andres Palop, portarul lui Sevilla, la ultima fază, să piardă calificarea. Numai el putea să piardă meciul ăla cu Irlanda de Nord. Lumea nu mai ştie.

Nu poţi să ai 80 de ocazii, ei să dea un şut pe poartă şi să te bată 1-0. Nu e un antrenor norocos. E păcat să-l aduci la lot, să strici feng shui-ul.

Glumesc, evident. Foarte bine. Sunt doi dintre cei mai mari antrenori români. E ok.”, a declarat Bogdan Cosmescu, la Orange Sport.

Afla mai multe despre: mircea lucescuedi iordanescuanghel iordanescu 

viewscnt
Articole similare