Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Nu-mi mai este frică". Dezvăluirea făcută de Bernadette Szocs, ajunsă printre cele mai bune sportive din lume: "Nu mă simt mai prejos"

"Nu-mi mai este frică". Dezvăluirea făcută de Bernadette Szocs, ajunsă printre cele mai bune sportive din lume: "Nu mă simt mai prejos"galerie foto

Special

Comentarii

Multipla campioană europeană la tenis de masă, Bernadette Szocs (locul 12 mondial), şi Beatrice Romanescu, marketing manager ETTU, au fost invitate la Zoom Sport, cu Corina Marinaş.

Bernadette Szocs şi Beatrice Romanescu, la Zoom Sport

Bernadette Szocs şi-a completat palmaresul cu titlul de campioană europeană în proba de simplu, în acest an, după ce a ridicat titlul la Jocurile Europene din Polonia. Jucătoarea era deja campiooană europeană cu echipa şi la dublu. 

"Pot spune că e cel mai bun al carierei. Pe echipe am fost campioană europeană şi îmi doream şi la simplu. Da, am reuşit să câştig şi la dublu fete, iar anul ăsta s-a îndeplinit cel mai mare vis, să devin campioană europeană la simplu (n.r. - la Jocurile Europene)", a declarat Bernadette Szocs, la Zoom Sport. 

Galerie foto cu Bernadette Szocs

Cât despre lupta cu sportivele din China, Japonia sau Coreea de Sud, care domină circuitul, dar şi cu asiaticele naturalizate de alte federaţii importante din Europa, precum Franţa, Germania sau Spania, Bernadette Szocs a recunoscut că a trecut peste anumite bariere în raport cu adversarele. 

De altfel, primele patru locuri în clasamentul mondial feminin şi masculin sunt ocupate de sportivii Chinei. 

"Echipa Germaniei e de fapt echipa Chinei, dar cu timpul ne-am obişnuit. Le-am bătut des, iar acum nu mă simt mai prejos decât chinezoaicele, nu-mi mai este frică. La masă sunt ca oricare altă sportivă, nu mă mai interesează dacă e din China sau Europa. 

Nu găsesc vreo scuză când jucăm împotriva lor. Şi noi ne antrenăm la fel, nu avem minus în faţa lor, iar în ultimii ani nu m-a mai deranjat să joc în faţa Chinei. Chiar îmi place mai mult, pentru că mă ambiţionează, îmi dau putere să demonstrez că nu sunt mai bune decât noi. 

Eu stau 7-8 ore pe zi în sala de antrenament, cu tot cu fitness. Când joc cu ele, am un sentiment că nu mai sunt departe de ele, că sunt acolo şi am încredere că 2024 poate fi anul meu, să cuceresc medalia olimpică mult aşteptată", a mai spus Bernadette Szocs

De altfel, Bernadette Szocs a obţinut două victorii remarcabile în faţa campioanei olimpice de la Tokyo. Românca a eliminat-o pe Chen Meng (locul 3 mondial), atât de la WTT Champions Frankfurt 2023, 3-2 (4-11, 11-8, 13-11, 5-11, 12-10), cât şi de la WTT Champions Macao 2022, 3-2 (8-11, 11-9, 11-8, 7-11, 13-11). 

Galerie foto cu Bernadette Szocs

VIDEO | Bernadette Szocs şi Beatrice Romanescu, la Zoom Sport

 

 Galerie foto

Afla mai multe despre: bernadette szocstenis de masabernadette szocs tenis de masa 

viewscnt
Articole similare