Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Nu va mai exista vreun jucător ca Messi”. Yamal, la ora sincerităţii. Cine a avut încredere în el: ”Îi sunt foarte recunoscător”

”Nu va mai exista vreun jucător ca Messi”. Yamal, la ora sincerităţii. Cine a avut încredere în el: ”Îi sunt foarte recunoscător”

FC Barcelona

Comentarii

Lamine Yamal (16 ani), cel mai nou produs marca La Masia, creşte de la meci la meci, iar acum este într-o formă foarte bună.

Lamine Yamal este noua nestemată din curtea celor de la FC Barcelona, iar recent a acodat un amplu interviu pentru presa din Spania.

Yamal, discurs despre povestea sa la Barcelona: ”E un vis”

În vârstă de doar 16 ani, fotbalistul spaniol a vorbit despre mai multe subiecte ce îl implică fie pe el, fie situaţia echipei catalane. 

Printre acestea se numără relaţia sa cu antrenorul Xavi, parcursul Barcelonei în actualul sezon, dar şi comparaţia sa cu Lionel Messi.

”În 10 ani, ma văd tot aici, la Barcelona, câştigând cât mai multe trofee. Este ca o gură de aer, când înscriu, este o emoţie de nedescris, dar simt foarte multă bucurie, ma simt foarte fericit.

Golul ce m-a făcut cel mai fericit? Cel înscris în Montjuïc contra celor de la Mallorca fiindcă a fost ca un vis devenit realitate să înscriu în faţa fanilor clubului Barcelona.

E un vis să fac suporterii clubului fericiţi. Ma simt plin de mândrie când ies pe stradă şi mă opreşte lumea să îmi spună că mă descurc foarte bine.

De comparaţia mea cu Messi nu am cum să mă ating, nu va mai exista vreodată un jucător ca Messi.

Xavi mereu spune că nu ar trebui să ai niciodată frică. Asta îţi poate dăuna jocul, nu este nimic frumos legat de frică. Trebuie doar să fii fericit şi să trăieşti momentul, când eşti cu mingea la picioare.

Xavi a purtat rolul de călăuză. El a avut încredere în mine. Pe lângă toate astea, acum îmi oferă minute, sunt foarte fericit şi totul datorită lui. Îi sunt foarte recunoscător.

(n.r. Cum l-ai descrie pe Cubarsí) Toţi sunt cu ochii pe el, este un jucător extraordinar, are foarte mult potenţial. Sunt sigur că va dovedi lumii întregi de ce este în stare", a declarat Yamal, conform Mundo Deportivo.

În actualul sezon, Lamine Yamal a jucat în 39 de meciuri şi a contribuit cu şase goluri şi şapte pase decisive. El este cel mai tânăr debutant din istoria Barcelonei (la 15 ani şi 290 de zile), dar şi a naţionala Spaniei (16 ani şi 57 de zile).

Afla mai multe despre: barcelonalamine yamallionel messipau cubarsixavila liga 

viewscnt
Articole similare